Εφιάλτης για ηλικιωμένη στου Ζωγράφου – Δυο κουκουλοφόροι την απείλησαν με μαχαίρι

Τον τρόμο στα χέρια αδίστακτων, κουκουλοφόρων ληστών έζησε μια ηλικιωμένη στου Ζωγράφου, το μεσημέρι της Παρασκευής, η οποία υπο την απειλή μαχαιριού, αναγκάστηκε να τους αποκαλύψει που έκρυβε 12.000 ευρώ που είχε στο σπίτι της, χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί απο τον γάμο του γιού της.

Περίπου στις 12 το μεσημέρι, η 71χρονη γυναίκα επέστρεψε στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου, επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, στου Ζωγράφου κια βρήκε μέσα στο διαμέρισμα δύο ατομα με κουκούλες, που είχαν αναστατώσει τα πάντα, αναζητώντας, όπως όλα δείχνουν, μετρητά. να έχουν κάνει φύλλο και φτερό το διαμέρισμα, όπως μεταδίδει η real.gr.

Οι δράστες, κρατώντας μαχαίρι και απειλώντας ότι θα την σκοτώσουν εάν καλέσει σε βοήθεια ή προβάλλει αντίσταση, την ακινητοποίησαν και συνέχισαν να κάνουν “φύλλο και φτερό” το σπίτι.

Όταν ανακάλυψαν που βρίσκονταν τα 12.000 ευρώ από τον γάμο του γιου της, έφυγαν αφήνοντας την άτυχη ηλικιωμένη πίσω τους, σε κατάσταση σοκ.

Οι αστυνομικοί αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο, πέραν της τυχαίας στοχοποίησης του σπιτιού της ηλικιωμένης, κάποιος απο αυτούς να είχε μάθει ότι υπήρχε “αποθηκευμένο” το σημαντικό χρηματικό ποσό απο τον γάμο του γιού της, στο σπίτι της γυναίκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ληστές μηχανές του σεξ: Δεν έβγαιναν για μερόνυχτα από τα «ροζ» ξενοδοχεία

Στα χέρια της αστυνομίας ο επικίνδυνος ληστής των ΕΛΤΑ στα Βίλια που είχε δραπετεύσει

Άγριο έγκλημα στο κέντρο της Αθήνας: Αλβανοί μαχαίρωσαν στην καρδιά Αφγανό – Εικόνα σοκ