Κώστας Μπακογιάννης: Να αναλάβει ο δήμος Αθηναίων την αντιμετώπιση της μάστιγας των ναρκωτικών

Οι χρήστες, η λήψη ουσιών και η απεξάρτηση μπαίνουν στο κάδρο του δήμου με στόχο την καλύτερη δυνατή κατάληξη.

Ο Κώστας Μπακογιάννης μίλησε για τη μάστιγα των ναρκωτικών και τόνισε την ανάγκη να αναλάβει την κάλυψη του προβλήματος ο δήμος Αθηναίων.
Ο Κώστας Μπακογιάννης έδωσε το παρόν στη σύσκεψη εργασίας που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Ασθενών Ήπατος, το ΕΚΠΑ και τον Σύλλογο Οροθετικών Ελλάδας και δήλωσε ότι ο δήμος Αθηναίων πρέπει να αναλάβει δράση κατά της μάστιγας των ναρκωτικών.

Ο κρατικός σχεδιασμός είναι ελλειπής, σύμφωνα με τον κ. Μπακογιάννη και ο δήμος Αθηναίων τον οποίο θα διεκδικήσει στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019, είναι ικανός να καλύψει αυτό το κενό ώστε η μάστιγα των ναρκωτικών να αντιμετωπισθεί

Συγκεκριμένα είπε: Προσωπικά με ενδιαφέρει πάρα πολύ να ακούσω τους ανθρώπους που βιώνουν το πρόβλημα, αλλά και τους ειδικούς, ώστε να υπάρξει ο καλύτερος δυνατός σχεδιασμός για τη συνδρομή του Δήμου Αθηναίων στην αντιμετώπιση αυτού του σύνθετου προβλήματος.

Οι χρήστες, η λήψη ουσιών και η απεξάρτηση μπαίνουν στο κάδρο του δήμου με στόχο την καλύτερη δυνατή κατάληξη.

Παράλληλα, τόνισε τη σημασία της εκμετάλλευσης κάθε ευρωπαϊκής χρηματοδότησης ώστε να συντηρηθούν και ανακατασκευαστούν οι αρκετές διαθέσιμες υπάρχουσες δομές που έχουν πέσει σε αχρησία.

Διαβάστε, επίσης:Κυβερνητικές πηγές απαντούν στις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη