Μαίρη Λίντα: Στο γηροκομείο Αθηνών με προβλήματα υγείας εδώ και δυο εβδομάδες

Στο Γηροκομείο Αθηνών η Μαίρη Λίντα… Ένα σύνθετο πρόβλημα υγείας ανάγκασε την κόρη της Εύα Θεοχάρη να τη μεταφέρει στο ίδρυμα της λεωφόρου Κηφισίας, όπου βρίσκεται εδώ και περίπου δύο εβδομάδες.

Σύμφωνα με την «Espresso» που επικοινώνησε με την κόρη της Εύα Θεοχάρη, το μοναχοπαίδι, που απέκτησε η Μαίρη Λίντα από τον γάμο της με τον Αλέξανδρο Θεοχάρη, μίλησε για τους λόγους φιλοξενίας της μητέρας της στο Γηροκομείο Αθηνών.

«Δεν υπάρχει κάτι να δηλωθεί… Όλα παίζονται μέρα με τη μέρα. Η κατάσταση της υγείας της βελτιώνεται. Θα πρέπει να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο για να δούμε πώς θα μπορέσει να κινηθεί από εκεί και πέρα. Παρακολουθείται από γιατρούς και όλα θα πάνε καλά».

«Δεν θα ήθελα να πω κάτι άλλο. Όταν υπάρξει κάτι άλλο, άξιο αναφοράς, θα έχετε και κάποια ενημέρωση. Ελπίζουμε το ταχύτερο δυνατό να μπορέσει να είναι πίσω στη βάση της, σε όλα αυτά που έκανε».

Να θυμίσουμε ότι τα τελευταία χρόνια η Μαίρη Λίντα ταλαιπωρείται από διάφορα προβλήματα υγείας: το 2015 χρειάστηκε να χειρουργηθεί στο ισχίο της, ενώ πριν από τρεις εβδομάδες, ο Διονύσης Σαββόπουλος ανακοίνωσε τη ματαίωση των εμφανίσεων της σπουδαίας ερμηνεύτριας στο πλευρό του, στο ανακαινισμένο Άλσος του Πεδίου του Άρεως, πάλι λόγω προβλημάτων υγείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νότης Σφακιανάκης: Η απάντηση του στο Γιώργο Παπαδόπουλο

«Ρε ψευτομαγκάκια το έχετε παραξηλώσει! Μ@λ@κιες και ψέματα»

Ξέσπασε ο Σεφερλής κατά της Ακρίτα: Δεν της το επιτρέπω, ήδη της έχω κάνει μήνυση (Βίντεο)