Μπαλατσινού – Κικίλιας – Κωστόπουλος: Διασκέδασαν την ίδια νύχτα στο ίδιο κέντρο

Σίγουρα έχεις ζήσει κάποτε την άβολη στιγμή στην οποία βρίσκεσαι στην ίδια κοινωνική εκδήλωση με τον πρώην σου. Κι αν είσαι πιο άτυχη – ή πιο open ανάλογα πώς το βλέπεις- μπορεί να συμπέσεις και με δύο πρώην σου το ίδιο βράδυ στο ίδιο μαγαζί. Αν δε σε λένε Τζένη Μπαλατσινού μόλις σου περιγράψαμε το Σαββατόβραδό σου.

Η Τζένη Μπαλατσινού βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο με αφορμή εγκαίνια καταστήματος. Στο πλαίσιο του καλέσματος το βράδυ διασκέδασε στο FIX Live, όπου εμφανίζονται ο Σάκης Ρουβάς και ο Στέλιος Ρόκκος. Στα διπλανά πρώτα τραπέζια περιστοιχιζόταν από γνωστές φυσιογνωμίες. Από τη μια ο πρώην σύζυγός της και πατέρας των τριών της παιδιών Πέτρος Κωστόπουλος, και από την άλλη η τελευταία γνωστή της σχέση ο Βασίλης Κικίλιας.

Τα πλάνα που μετέδωσε το Πρωινό από το νυχτερινό κέντρο δείχνουν ότι οι τρεις τους δεν είχαν επαφή μεταξύ τους και διασκέδαζε ο καθένας με την παρέα του. Έδειχναν επίσης και μία αμηχανία.

«Κέφι. Δεν μπορώ να σας περιγράψω. Να καεί το πελεκούδι» σχολίασε χιουμοριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, όσο έπαιζαν τα πλάνα. «Λίγο αμήχανο πάντως, γιατί όταν βρίσκεσαι σε έναν χώρο και είσαι και ευγενής άνθρωπος πρέπει να χαιρετήσεις, δεν μπορείς να κάνεις έναν άνθρωπο ότι δεν τον βλέπεις» τόνισε η Φαίη Σκορδά, ενώ ο Άρης Καβατζίκης σημείωσε: «Εγώ νομίζω ότι δεν υπήρχαν χαιρετισμοί πάντως». Η εμφάνιση ήρθε λίγες ημέρες αφού η Τζένη Μπαλατσινού είχε εμφανιστεί στη νυχτερινή Αθήνα με έναν γοητευτικό συνοδό, τον Μιχάλη Ανδρούτσο, από το φιλικό της περιβάλλον.

Πηγή: ladylike.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τζένη Μπαλατσινού-Βασίλης Κικίλιας: Η μετακόμιση έφερε το… χωρισμό!

Χωρισμός Κικίλια-Μπαλατσινού – Πως εμπλέκεται σε αυτόν ο Πέτρος Κωστόπουλος

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Τζένης Μπαλατσινού μετά τον χωρισμό από τον Βασίλη Κικίλια (video)