Παρακολουθήστε ζωντανά την 3η μέρα του 12ου συνεδρίου της ΝΔ

Συνεχίζεται η προσέλευση του κόσμου στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» όπου ξεκινά το 120 συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

Συνεχίζεται η προσέλευση του κόσμου στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» όπου ξεκινά το 120 συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. Σε λίγη ώρα, στις 7:30 μ.μ. αναμένεται να ξεκινήσει η ομιλία του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μεταξύ των 3.000 συνέδρων, 1.000 εξελέγησαν κατά τις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη τοπικών και νομαρχιακών επιτροπών της ΝΔ στις οποίες έλαβαν μέρος περισσότεροι από 120.000 πολίτες. Άλλοι 100 σύνεδροι εξελέγησαν μέσα από εκλογικές διαδικασίες στις οργανώσεις κόμματος του εξωτερικού.

Οι υπόλοιποι σύνεδροι, βάσει του καταστατικού της Νέας Δημοκρατίας, είναι τα πρόσωπα που μετέχουν ex officio. Δηλαδή, μεταξύ άλλων, οι πρώην πρόεδροι και υποψήφιοι πρόεδροι της ΝΔ, τα μέλη της Κοινοβουλευτικής ομάδας, οι πρώην βουλευτές της, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, οι πρώην γραμματείς της, τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου, οι εν ενεργεία Περιφερειάρχες, Αντιπεριφερειάρχες, Δήμαρχοι, οι πρόεδροι ΝΟΔΕ, ο πρόεδρος και οι πρώην πρόεδροι της ΟΝΝΕΔ κλπ.

Παρακολουθήστε ζωντανά εδώ:

Διαβάστε, επίσης:

Μητσοτάκης: Πρωτοφανής ο διχαστικός λόγος του πρωθυπουργού