Συλλήψεις για ναρκωτικά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και το ΑΠΘ

Στοχευμένους ελέγχους, με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις διακίνησης και κατοχής εξαρτησιογόνων ουσιών, διενεργούν συστηματικά αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν σε περιοχές πέριξ του Α.Π.Θ. και του κέντρου της Θεσσαλονίκης συνολικά επτά (7) άτομα, (4) αλλοδαπούς και (3) ημεδαπούς, ηλικίας από 17 έως 37 ετών, για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης δύο αλλοδαπών, ηλικίας 31 και 26 ετών, απογευματινές ώρες χθες (27-12-2018) που κατελήφθησαν να συμμετέχουν σε αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών με τρίτο άτομο.

Από την κατοχή του 31χρονου κατασχέθηκαν (2) μικροδέματα κάνναβης συνολικού βάρους (128) γραμμαρίων και χρηματικό ποσό, ως προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών, ενώ στην κατοχή του 26χρονου βρέθηκε (1) κινητό τηλέφωνο, το οποίο όπως προέκυψε από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα είχε αφαιρεθεί στις 18-12-2018 από ημεδαπή κατά την αποβίβαση της από αστικο λεωφορείο στο κέντρο της πόλης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: thestival.gr

ΔΙΑΒΑΣΕΤ ΕΠΙΣΗΣ:

Θρίλερ με απαγωγή γνωστού επιχειρηματία στον Πειραιά

Εξαρθρώθηκε μεγάλη σπείρα για πληθώρα αδικημάτων έξω από την ΑΣΟΕΕ

Λέσβος: Παράνομος μετανάστης με κάνναβη, χάπια, σπαθί, σουγιά και πριόνι!