Τί λέει στην απολογία του ο 21χρονος για τη δολοφονία της φοιτήτριας, στη Ρόδο

Δεν χτύπησα την κοπέλα σε καμία περίπτωση και αυτό επιβεβαιώνεται και από την ιατροδικαστική εξέταση που επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς μου.

Ο 21χρονος δράστης στην απολογία του ρίχνει όλο το φταίξιμο για την δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο στον 19χρονο Αλβανό.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου» στο ΣΚΑΙ μιλώντας για το περιστατικό τόνισε χαρακτηριστικά ότι:

«Στις 27/11 ο συγκατηγορούμενος μου με ρώτησε αν έχω ελεύθερο το σπίτι στους Πεύκους. Μου είπε ότι η κοπέλα δεν είχε πρόβλημα να είμαστε και οι τρεις. Πήρα το αυτοκίνητο του πατέρα μου και πήγαμε και την πήραμε. Εγώ κάθισα στην καρότσα και η κοπέλα μαζί με τον συγκατηγορούμενο μου μέσα στο αυτοκίνητο.

Όταν φτάσαμε στο σπίτι ήπια ένα ποτό μαζί με την κοπέλα ενώ ο 19χρονος δεν ήπιε. Κάποια στιγμή η κοπέλα γελώντας του είπε… Τότε της έριξε δύο δυνατές γροθιές στο πρόσωπο, έσκυψε και την έπιασε από τον λαιμό και την χτυπούσε και όπως ήταν σκυμμένος την χτύπησε με το σίδερο.

Του φώναξα σταμάτα θα την σκοτώσεις αλλά δε μου απάντησε. Τον τράβηξα πίσω και τον ρώτησα τι έπαθε και την χτυπά και είπε καλά να πάθει. Του είπα να φωνάξουμε ασθενοφόρο αλλά μου είπε ότι δεν θα γίνει τίποτα τέτοιο και ότι δεν θα πάει φυλακή για αυτήν.

Του ξαναείπα να την πάμε στο νοσοκομείο ή κάπου εκεί κοντά αλλά μου είπε ότι δεν έχει νόημα. Μου είπε ότι πρέπει να την πετάξουμε κάπου. Ό,τι έγινε, έγινε εγώ δεν πάω φυλακή για αυτήν, έλεγε. Έτσι και έγινε την βάλαμε στο αυτοκίνητο και πήγαμε σε μία απόμερη τοποθεσία. Του είπα να την αφήσουμε κάπου αλλά αυτός την πέταξε στα βράχια.

Γυρίσαμε σπίτι και καθαρίσαμε καλά και τα πράγματα της κοπέλας και το σίδερο τα έβαλε στο αυτοκίνητο και δεν ξέρω που τα πήγε. Είμαι σε κατάσταση σοκ. Μου φαίνονται όλα σαν εφιάλτης. Έχω λυπηθεί αφάνταστα. Βλέποντας την κατάσταση της από τα χτυπήματα ήμουν βέβαιος ότι η κοπέλα είχε πεθάνει.

Φοβήθηκα και για τη δική μου ζωή. Δεν χτύπησα την κοπέλα σε καμία περίπτωση και αυτό επιβεβαιώνεται και από την ιατροδικαστική εξέταση που επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς μου. Είχε ακατάσχετη αιμορραγία και αν δεν έρχονταν ο πνιγμός θα πέθαινε από τα τραύματα του.

Ποτέ δεν είπα ότι ήταν ζωντανή όταν την πετάξαμε. Ζητώ να εξεταστεί το ηλεκτρονικό σίδερο για δακτυλικά αποτυπώματα και εξέταση dna και να υποβληθεί ο συγκατηγορούμενος σε τοξικολογικές καταστάσεις. Εχω μία αδερφή 11 ετών και ποτέ δεν έχω διανοηθεί να σκοτώσω ή να χτυπήσω γυναίκα. Ημουν σε κατάσταση σοκ αφού είδα έναν άνθρωπος μεταμορφωμένο και επικίνδυνο».

Το ιδιόχειρο σημείωμα του 21χρονου
«Το παιδί είναι συγκλονισμένο και μετανιωμένο και ζητάει συγγνώμη που δεν μπόρεσε να αποτρέψει τον συγκρατούμενό του να προβεί στις πράξεις που του καταλογίζουν» τόνισε ο πατέρας του 21χρονου μιλώντας στην ίδια εκπομπή.

Παράλληλα, τόνισε ότι ο γιος του, του παρέδωσε ιδιόχειρο σημείωμα, στο οποίο ανέφερε τα εξής: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένεια της εκλιπούσας, που δεν είχα τη δύναμη να αποτρέψω το μοιραίο. Μακάρι να γύρναγα τον χρόνο πίσω και να έπραττα διαφορετικά, όμως φοβήθηκα την βιαιότητα του συγκρατούμενού μου».

Για τις πρώτες λέξεις του γιου του: «Στην κουβέντα που είχε με τη μάνα του, της είπε δεν έχω καμία σχέση. Δεν είμαι ο αυτουργός». Για το τι είπε στον ίδιο: «Ηταν χάλια ήταν το παιδί. Δεν είμαι αυτός που χτύπησε την κοπέλα».

Σπαραγμός του πατέρα της φοιτήτριας στην Ρόδο: Να ανοίξουν στόματα για την δολοφονία
Την ανάγκη να σπάσει ο κύκλος της σιωπής στη Ρόδο, και να μιλήσουν όσοι γνωρίζουν για άλλα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης, επισήμανε ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.

Διαβάστε, επίσης:Κυκλώματα βιαστών και εκβιαστών στη Ρόδο καταγγέλλει ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη