O Σουμάχερ περπάτησε για πρώτη φορά μετά από το ατύχημα το 2013 – Πλέον λαμβάνει νοσηλεία στο σπίτι

Θετικά είναι τα νέα σχετικά με την πορεία της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα

Ο πρωταθλητής της Formula 1 δεν είναι πια κλινήρης καθώς έχει καταφέρει να σηκωθεί από το κρεβάτι του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την βρετανική Daily Mirror, ο Γερμανός 7 φορές πρωταθλητής της Formula 1 έχει πλέον σηκωθεί από το κρεβάτι του και πλέον δεν είναι διασωληνωμένος.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Γερμανός πρωταθλητής, αναμένεται να παρουσιαστεί σε φίλους και συγγενείς για τα 50ου γενέθλια το 2019, για πρώτη φορά, μετά από σχεδόν 5 χρόνια, όπου και είχε το μοιραίο ατύχημα στις Άλπεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Σουμάχερ λαμβάνει ιατρική περίθαλψη αξίας 50.000 δολαρίων την εβδομάδα και λαμβάνει την νοσηλεία στο σπίτι του και όχι σε κάποιο εξειδικευμένο νοσοκομείο στην Ελβετία.

Πάντως ο Μίκαελ Σούμαρχερ μετά από αυτές τις εξελίξεις αναμένεται να μεταφερθεί σε κλινική στο Ντάλας του Τέξας, η οποία ειδικεύεται στη θεραπεία τραυματισμών στον εγκέφαλο.

Το ευχάριστο νέο έρχεται λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη της Paris Match πως ο Μίκαελ Σουμάχερ μπορούσε να μετακινηθεί μόνο με αμαξίδιο, ενώ ήταν χάλια ψυχολογικά και είχε απώλεια μνήμης.

Η Paris Match τότε είχε αναφέρει πως δάκρυζε κάθε φορά που έβλεπε τα παιδιά του ή την πανέμορφη θέα απέναντι από το δωμάτιό του.

Ωστόσο όλα αυτά ανήκουν πλέον στο παρελθόν, καθώς ο Σουμάχερ έχει κάνει σημαντικά άλματα μετά το ατύχημα του το 2013.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Σουμάχερ υπέστη τραυματισμό στο κεφάλι την ώρα που έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις τον Δεκέμβριο του 2013 και έκτοτε δεν μπορεί να περπατήσει ή να μιλήσει.

Φωτογραφίες: AP -πηγή:Iefimerida.gr

Διαβάστε, επίσης:Οι αθλητικοί συντάκτες ψήφισαν Πετρούνια και Κορακάκη για κορυφαίους το 2018