Αλαλούμ Σαρίδη: Δεν δίνω ψήφο εμπιστοσύνης πριν τη συμφωνία των Πρεσπών

Ο Γιάννης Σαρίδης χαρακτήρισε μεγάλο θέμα τη Συμφωνία των Πρεσπών αλλά πρόσθεσε πως «μεγάλα θέματα είναι η κοινωνία και η πολιτική σταθερότητα»

Μπορεί ο Γιάννης Σαρίδης να ψήφισε τον προϋπολογισμό στηρίζοντας την κυβέρνηση, αλλά την ψήφο εμπιστοσύνης, που πρόκειται να ζητήσει ο Αλέξης Τσίπρας αν ο Πάνος Καμμένος άρει τη στήριξή του στην κυβέρνηση, δεν θα την ψηφίσει.

«Αν αύριο, πριν τις Πρέσπες, η κυβέρνηση ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης, δε θα την πάρει από ‘μένα κι ας πάμε σε εκλογές, να αποφασίσει ο ελληνικός λαός τι θα γίνει με τη Συμφωνία των Πρεσπών», είπε το πρωί της Πέμπτης (10.01.2018) ο Γιώργος Σαρίδης μιλώντας στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα του ΑΝΤ1.

Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων σημείωσε πάντως ότι «ψήφο εμπιστοσύνης θα πάρει από μένα η κυβέρνηση, εφόσον τελειώσει το θέμα των Πρεσπών κι αν μας πείσει ότι τα νομοθετήματά της για τους επόμενους 4 μήνες είναι προς όφελος της κοινωνίας».

Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης ενώ ψήφισε τον προϋπολογισμό, είπε: «ψήφισα τον προϋπολογισμό επειδή η κυβέρνηση υποσχέθηκε ότι θα φέρει στη Βουλή την πρόταση που έχω καταθέσει για δωρεάν νομική διαδικασία όσων αποδεδειγμένα είναι κάτω από το όριο της φτώχειας».

Ο Γιώργος Σαρίδης χαρακτήρισε μεγάλο θέμα τη Συμφωνία των Πρεσπών αλλά πρόσθεσε πως «μεγάλα θέματα είναι η κοινωνία και η πολιτική σταθερότητα».

Διαβάστε, επίσης:

«Βόμβες» Βαρουφάκη για Καμμένο: Σεξιστής, εθνικιστής και ανισόρροπος