«Αντίο» στον Θέμο από πολιτικούς

«Φίλοι και συμφοιτητές αποχαιρετούμε σήμερα τον Θέμο Αναστασιάδη και του ευχόμαστε καλό ταξίδι» έγραψε ο Ανδρέας Λοβέρδος

Μέσω των social media γνωστοί πολιτικοί αποχαιρετούν τον Θέμο Αναστασιάδη, τον δημοσιογράφο και εκδότη της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ που έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών, έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

«Φίλοι 40 χρόνια σχεδόν… Απόψε, η μόνη είδηση από εσένα χωρίς χιούμορ. Αντίο Θέμο», έγραψε στο facebook  ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

«Αντίο φίλε! Την στενοχώρια δεν την άντεξες. Φίλοι και συμφοιτητές αποχαιρετούμε σήμερα τον Θέμο Αναστασιάδη και του ευχόμαστε καλό ταξίδι» έγραψε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

«Ο Θέμος Αναστασιάδης ήταν από τους πρωτοπόρους δημοσιογράφους & εκδότες, έξυπνος, διεισδυτικός, πρωτότυπος και μαχητικός. Έδωσε μάχες και τις κέρδισε όλες εκτός από την τελευταία με τον καρκίνο. Θα λείψει από όλους τους φίλους, τους αναγνώστες, το δικό του ξεχωριστό κοινό» έγραψε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

View image on TwitterΗ ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή, έγραψε: «Μερικοί άνθρωποι είναι αναντικατάστατοι. Έφυγε ένας Έλληνας που διακρίθηκε για το ήθος, το θάρρος και την τόλμη του. Στεναχωριέμαι που σε αυτή την χώρα, οι άριστοι στοχοποιούνται αντί να γίνονται πρότυπα. Η πατρίδα του χρειαζόταν την φωνή του περισσότερο από ποτέ.

Υγ. Έχασα πάνω από όλα έναν φίλο μου, που του χρωστάω πολλά. Καλή δύναμη στην οικογένεια του και εκείνους που ήταν κοντά του τις δύσκολες στιγμές.
Καλό ταξίδι Θέμο.

«Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του Θέμου Αναστασιάδη. Ιδιαίτερα στη Βασιλική και τα παιδιά», έγραψε η ευρωβουλευτής Ελίζα Βόζεμπεργκ.