Αποδοκιμασίες κατά Σκουρλέτη στον Βόλο – Υπό “πολιορκία” η ομιλία του (Εικόνες)

Υπό διαμαρτυρίες πολιτών και αστυνομικό κλοιό, γίνεται η ομιλία του Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρλέτη στο δημαρχείο Βόλου, καθώς μέλη της Επιτροπής Πολιτών κατά της καύσης σκουπιδιών και άλλοι πολίτες πιέζουν να μπουν στο χώρο, ενώ όταν ήρθε ο πρώην υπουργός, δε συνομίλησε μαζί τους.

Αυτή την ώρα η συγκέντρωση διαμαρτυρίας πολιτών έξω από το Δημαρχείο του Βόλου είναι σε εξέλιξη, με αφορμή την ομιλία του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πάνου Σκουρλέτη. Οι συμμετέχοντες, “πολιορκούν” την κεντρική είσοδο του Δημαρχείου προκειμένου εισέλθουν στο κτίριο για την ομιλία του Π. Σκουρλέτη, αλλά απωθούνται από τις αστυνομικές δυνάμεις υποστήριξης και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία εμποδίζουν την είσοδό τους. Οι συγκεντρωμένοι φωνάζουν «έξω τα ΜΑΤ», οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ απαντούν με το σύνθημα «έξω οι αλήτες». «Αλήτες είναι τα ΜΑΤ και οι ασφαλίτες», ανταπαντούν οι διαμαρτυρόμενοι.

Καταγγελίες

Στο μεταξύ, σύμφωνα με καταγγελίες μελών της Επιτροπής, μετά την απώθηση των πολιτών, υπήρξαν τραυματισμοί και σύμφωνα με τους ίδιους, δύο άτομα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο του Βόλου με κατάγματα σε μέλη του σώματός τους.

Δείτε φωτογραφίες που έδωσε στην δημοσιότητα το magnesianews.gr:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άγριες αποδοκιμασίες σε Κοντονή και Τζάκρη στα Γιαννιτσά (Βίντεο)

«Βράζουν» στην Κρήτη: Αποδοκίμασαν στελέχη των ΑΝΕΛ στα Χανιά (Βίντεο)

Οργή στις Σέρρες: Πολίτες έστησαν κρεμάλες και έβριζαν βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ (Εικόνες και βίντεο)