Είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει η πανέμορφη «αστυνομικός» από «Το τατουάζ»

Η Ιφιγένεια Πιερίδου, η οποία υποδύεται την αστυνομικό Αθηνά, στενή συνεργάτιδα της Τατιάνας (Χρύσα Παπά) στην επιτυχημένη σειρά του Alphα «Το τατουάζ», διανύει εδώ και περισσότερο από έξι μήνες την καλύτερη περίοδο στην προσωπική της ζωή, καθώς είναι τρελά ερωτευμένη.

Ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά ονομάζεται Διονύσης Κωνσταντίνου και στο πλευρό του δείχνει να είναι απόλυτα ευτυχισμένη.

«Θα σου πω ότι στην παρούσα φάση διανύω μια όμορφη και ήρεμη περίοδο στην προσωπική μου ζωή. Από έναν σύντροφο δεν ζητώ πολλά, φτάνει να υπάρχουν κατανόηση, εμπιστοσύνη και ενδιαφέρον. Όλα τ’ άλλα είναι θέμα χημείας» είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «Down Town» της Κύπρου, έχοντας προφανώς στο μυαλό της τον γοητευτικό συντοπίτη της.

Μάχη με τον χρόνο

Η κούκλα Κύπρια, με μάτια σαν θάλασσες και πλατύ χαμόγελο που σε κερδίζει με την πρώτη ματιά, από το καλοκαίρι και μετά έχει γεμίσει τον λογαριασμό της στο Instagram με κοινές φωτογραφίες τους, στις οποίες ο έρωτας δεν κρύβεται!

Μόνο που το όμορφο ζευγάρι δίνει μάχη για να ξεκλέβει χρόνο και να είναι μαζί… Εκείνη πηγαινοέρχεται στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς του Alpha κι εκείνος μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στη Λευκωσία και στο Λος Αντζελες.

Ο γοητευτικός νεαρός εργάζεται ως brand manager σε κυπριακή εταιρία παρουσίασης food videos και ταξιδεύει συχνά στην αμερικανική πόλη, όπου ζούσε έως πρόσφατα.

Πηγή: espressonews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Τόλης Βοσκόπουλος – Τι συμβαίνει

Αντρέας Γεωργίου: Ταξίδι στην Ολλανδία μαζί με τους συναδέλφους του!

Θρίλερ με τον νεκρό χορευτή του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» – Τον «σκότωσε» το σεσουάρ;