Ελληνικός θρίαμβος στη Μεμβρούνη! (Βίντεο)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε με 6-3, 3-6, 6-2, 7-5 τον Βίκτορ Τρόιτσκι και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Australian Open («32») για πρώτη φορά στην καριέρα του.
Εκεί ο Έλληνας πρωταθλητής θα αντιμετωπίσει τον Γεωργιανό Νικολόζ Μπασιλασβίλι, που επικράτησε του Ιταλού Στέφανο Τραβάλια.

Ο Τσιτσιπάς έφτασε στην νίκη-πρόκριση σήμερα τα ξημερώματα, μετά από 2 ώρες και 42 λεπτά, απέναντι στο Σέρβο πρωταθλητή, που είχε ξεκινήσει από τα προκριματικά έχοντας στο σύνολο τέσσερις σερί νίκες.

Για μία ακόμα φορά εντυπωσιακή ήταν η παρουσία και η υποστήριξη που γνώρισε ο Τσιτσιπάς από τους Έλληνες ομογενείς της Μελβούρνης.

Εύκολα η Σάκκαρη στους «32»

Στους «32» του Australian Open προκρίθηκε η Μαρία Σάκκαρη, νικώντας 6-1,6-4 την Άστρα Σάρμα από την Αυστραλία.
Η 23χρονη Ελληνίδα , έφτασε σε αυτή την επιτυχία, για δεύτερη φορά στην καριέρα της, μετά από 67 λεπτά αγώνα , απέναντι στην αντίπαλό της που προερχόταν από τα προκριματικά, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους Έλληνες ομογενείς στις εξέδρες του Court 3.


Στον 3ο γύρο της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει την Άσλεϊ Μπάρτι, Νο15 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, που επικράτησε με 6-2,6-3 της Κινέζας Γιαφάν Γουάνγκ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σπουδαία νίκη Τσιτσιπά και Σάκκαρη επί Φέντερερ και Μπέντσιτς

«Βόμβα» από Σάκκαρη – Απέκλεισε την Βένους Ουίλιαμς (Βίντεο)

Συγχαρητήρια Τζόκοβιτς σε Τσιτσιπά: «Το άξιζες φίλε μου»