Καμμένος: Θέμα εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση αν αυτή συνδεθεί με την συμφωνία των Πρεσπών

«Η μόνη διαφορά μας στη κυβέρνηση συνεργασίας είναι το όνομα της Μακεδονίας. Τα υπόλοιπα λύνονται κοινοβουλευτικά. Θέμα εμπιστοσύνης δεν υπάρχει εκτός αν αυτή συνδεθεί με την συμφωνία των Πρεσπών όπου θα ληφθούν οι αποφάσεις των οργάνων των ΑΝΕΛ και θα ενημερώσω τον πρωθυπουργό», αναφέρει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Νωρίτερα, εξερχόμενος ο Πάνος Καμμένος, μετά το τέλος της συνεδρίαση της ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων, είπε ότι θα αναβληθεί η συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, μέχρι να οριστικοποιηθεί η κατάσταση στα Σκόπια.

Υπό αυτή την έννοια και εν αναμονή εξελίξεων στη γειτονική χώρα, βρίσκεται και σε «διαρκή συνεδρίαση» η ΚΟ των ΑΝΕΛ. Ο κ. Καμμένος εκτίμησε ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα υπάρξουν εξελίξεις σήμερα στη γειτονική χώρα, καθώς όπως, μεταξύ άλλων, σημείωσε «αλλάζουν συνέχεια τις τροπολογίες».

Ερωτηθείς, πάντα υπό την προϋπόθεση οριστικοποίησης της κατάστασης στα Σκόπια, αν θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, απάντησε πως «όλα θα γίνουν».

Ακόμα ο κ. Καμμένος είπε ότι αναβάλλει την αποψινή του συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό, ενώ κατέστησε σαφές πως ότι «κυκλοφορεί» στο διαδίκτυο και αφορά τον ίδιο και τους ΑΝΕΛ «δεν ισχύουν».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καμμένος στη Βουλή: Δεν τελώ υπό παραίτηση

Καμμένος: Αναβάλλουμε την συνάντηση με τον Τσίπρα λόγω εμπλοκής στα Σκόπια