«Μπλακ άουτ» στο Δημόσιο την Πέμπτη με 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ

Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι η απόφαση ελήφθη από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ με γνώμονα τις αποφάσεις της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ

Παραλύει σήμερα Πέμπτη το Δημόσιο λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ, με αίτημα την απόσυρση του συστήματος διορισμών στην εκπαίδευση που προβλέπει νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας.

Παράλληλα, η τριτοβάθμια συνδικαλιστική οργάνωση των δημοσίων υπαλλήλων έχει προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στις 11:00 το πρωί, έξω από τη Βουλή.

Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι η απόφαση ελήφθη από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ με γνώμονα τις αποφάσεις της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ, αλλά και «τη μαζική συμμετοχή των εκπαιδευτικών στις απεργίες της 11ης και της 14ης του Γενάρη και στα συλλαλητήρια».

Συγκέντρωση έχουν προγραμματίσει να πραγματοποιήσουν στη Θεσσαλονίκη μέλη των ΕΛΜΕ (Ενώσεις Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης), στις 12:00 στο Άγαλμα Βενιζέλου στα πλαίσια της 24ωρης απεργίας που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ. Οι εκπαιδευτικοί πιθανότατα να κάνουν πορεία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε, επίσης:

Σύσκεψη φορέων ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών