Νίκος Κουρκούλης-Κέλλυ Κελεκίδου: Σπάνια βραδινή έξοδος με τα παιδιά τους

Ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου, έχουν επιστρέψει στην Ελλάδα όπου γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν μαζί με τα δύο τους παιδιά, τον Θανάση και την Ελπινίκη, μετά από παραμονή κάποιων ετών στην Αυστραλία. Εδώ, λοιπόν, στην Ελλάδα, ήρθε πριν από λίγες ημέρες ο καιρός να κάνουν μια βραδινή έξοδο για τέσσερις.

Το ζευγάρι των τραγουδιστών από την αρχή της σχέσης του κρατούσε όσο γινόταν μακριά από την κοινή ζωή του τα φώτα της δημοσιότητας, με αποτέλεσμα οι οικογενειακές τους εμφανίσεις ακόμα και πριν βρεθούν στην Αυστραλία να μην είναι συνηθισμένες. Το χαμηλό προφίλ που διατηρούν εκτός σκηνής, συχνά έχει γεννήσει σενάρια χωρισμού για το ζευγάρι το οποίο μετρά αρκετά χρόνια γάμου.

«Θεωρώ χαζό να κάτσω και να σχολιάσω το οτιδήποτε, όταν κάποιος κάθεται και γράφει από την αρχή της γνωριμίας μου με την Κέλλυ ότι χωρίζουμε. Θα πω κάτι κι εκεί θα το κλείσω το θέμα, τα ζευγάρια περνάνε φάσεις στην ζωή τους, τώρα σε αυτή τη φάση να μπαίνω στην διαδικασία να απαντώ αν είμαι καλά ή αν δεν είμαι καλά, αν χώρισα ή δεν χώρισα, δεν θα το κάνω. Καταρχήν αν είχα χωρίσει… αν είχα πάρει διαζύγιο θα το ήξερε ο κόσμος όλος δεν θα το κρατάγαμε κρυφό. Αν από την άλλη έχω πρόβλημα με την γυναίκα μου δεν θα κάτσω να πω σε εσένα και στον κόσμο, ότι έχω προβλήματα. Στο κάτω κάτω η ζωή είναι δική μου αν θέλω να την δημοσιοποιήσω, θα πω αυτό που πρέπει κι αυτό που θέλω να πω», είχε πει ο Νίκος Κουρκούλης στην εκπομπή The 2Night Show για τις φήμες που τους ακολουθούν..

«Τα τελευταία 11 χρόνια ο γάμος μου περνάει κρίση σύμφωνα με αυτά που γράφονται. Πλέον απλά δεν ασχολούμαι! Με τον Νίκο έχουμε κάνει δυο πολύ καλά παιδιά, είμαστε δύο ξεχωριστοί άνθρωποι που ο ένας έχει πολύ καλά συναισθήματα για τον άλλον και υπάρχει σχέση αλληλοσεβασμού, αυτό μετράει για εμένα» έχει πει με τη σειρά της η Κέλλυ Κελεκίδου (που πρόσφατα αποκάλυψε ότι την έχουν μπερδέψει με την Kim Kardashian) στο περιοδικό You.

Και τα φωτογραφικά στιγμιότυπα της εξόδου τους, δείχνουν πώς παραμένουν μαζί, παραμένουν χαμογελαστοί και πάνω από όλα παραμένουν αφοσιωμένοι και τρυφεροί γονείς.

Πηγή: ladylike.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το πριγκιπικό ζεύγος Παύλος και Μαρί Σαντάλ κάνει διακοπές στη Μύκονο!

Απολαυστική η Ελένη Μενεγάκη: «Τα παιδιά μου μου έλεγαν “μαμά μας κάνεις ρεζίλι”» (Βίντεο)