Νεκρός στον Κορυδαλλό ένας ακόμα συνεργός των δολοφόνων του Ζαφειρόπουλου

Ο 33χρονος είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον της ΕΛ.ΑΣ. καθώς ήταν ο ένας από τους πρωταγωνιστές ένοπλης συμπλοκής με δύο τραυματίες στην πλατεία Δαβάκη

Συνεργός των Αλβανών δολοφόνων του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, είναι ο κρατούμενος που βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής νεκρός στο κελί του στην 4η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.

Ο 34χρονος φέρεται να είχε στενές επαφές με τα ηγετικά μέλη της εγκληματικής ομάδας και του Αρμπέρ Μπάκο του μακελάρη του Μικρολίμανου που πρόσφατα σφαγιάστηκε μέσα στις φυλακές με 50 μαχαιριές. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του 33χρονου Αλβανού θα γίνουν τις επόμενες ημέρες γνωστά, όταν θα ολοκληρωθεί η νεκροψία-νεκροτομή.

Το θύμα είχε συλληφθεί την 29η Οκτωβρίου 2017 στη διάρκεια έρευνας αστυνομικών της Ασφάλειας στο εν λόγω διαμέρισμα και οδηγήθηκε στη φυλακή κατηγορούμενος, μεταξύ άλλων, για κατοχή όπλων και εκρηκτικών.

Στο διαμέρισμα είχαν βρεθεί πιστόλια, καλάσνικοφ, εκατοντάδες φυσίγγια, εκρηκτικές ύλες, αλλά και δύο αστυνομικές στολές.

Όπως είχε, τότε, ανακοινωθεί, οι δύο φερόμενοι ως φυσικοί αυτουργοί της δολοφονίας (σ.σ. ήταν δραπέτες των φυλακών) φιλοξενούνταν στο διαμέρισμα της Καλλιθέας μέχρι και την ημέρα της δολοφονίας του δικηγόρου και στη συνέχεια άλλαξαν κρησφύγετο, προκειμένου να διαφύγουν τη σύλληψη.

Μερικές εβδομάδες νωρίτερα ,εξάλλου, και συγκεκριμένα την 19η Σεπτεμβρίου, ο 33χρονος είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον της ΕΛ.ΑΣ. καθώς ήταν ο ένας από τους πρωταγωνιστές ένοπλης συμπλοκής με δύο τραυματίες στην πλατεία Δαβάκη.

Διαβάστε, επίσης:

«Εμφύλιος» στη Δικαιοσύνη από την υπόθεση Novartis