Ο Ακάρ «καλωσορίζει» τον Αποστολάκη με προκλητικό tweet – Το Barbaros πλέει στην ελληνική υφαλοκρηπίδα

Το τουρκικό υπουργείο Άμυνας με tweet δείχνει το το Barbaros συνοδεία πολεμικών συνεχίζει τις έρευνες στην Ανατολική Μεσόγειο

Με μία φωτογραφία που από μόνη της αποτελεί πρόκληση «καλωσορίζει» η Τουρκία τον νέο υπουργό Άμυνας Ευάγγελο Αποστολάκη.

Tην ώρα της παράδοσης παραλαβής στο Υπουργείο Άμυνας το τουρκικό Υπ. Άμυνας στην επίσημη ιστοσελίδα του δημοσίευσε πληροφορία πως το Barbaros κάνει έρευνες στην ανατολική Μεσόγειο συνοδευόμενο από τουρκική φρεγάτα.
Εντύπωση προκαλεί πως έχουν κάνει παρέμβαση στη φωτογραφία και στο φόντο εμφανίζεται και η μορφή του Μπαρμπαρόσα!

Το τουρκικό υπουργείο Αμυνας με tweet δείχνει το το Barbaros συνοδεία πολεμικών συνεχίζει τις έρευνες στην Ανατολική Μεσόγειο.

Βάσει της NAVTEX που έχει εκδώσει η Τουρκία ξεκινάει από σήμερα και θα συνεχίσει για τρεις ημέρες να κάνει έρευνες σε μια περιοχή που περιλαμβάνει τόσο μέρος της ελληνικής υφαλοκρηπίδας όσο και μέρος της ΑΟΖ της Κύπρου.

«Το  Μπαρμπαρός Χαιρετίν Πασά  συνεχίζει τις επιστημονικές έρευνες σε περιοχές της δικαιοδοσίας μας στην Ανατολική Μεσόγειο και συνοδεύεται από την φρεγάτα TCG BARBAROS την όποια παρέχουν το πολεμικό μας ναυτικό».

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Διαβάστε,επίσης:

Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ – Ερντογάν για τη Συρία