Προειδοποίηση για ακραία φαινόμενα στην Μάνδρα και την Δυτική Αττική

Την προσοχή των κατοίκων και των αρχών στην Μάνδρα και της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Αττικής εφιστούν οι μετεωρολόγοι του My Weather Pro.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της προειδοποιούν για ιδιαίτερα χαμηλό βαρομετρικό σύστημα που παραπέμπουν σε κυκλώνα και θυμίζει την ατμόσφαιρα του Νοεμβρίου του 2017.

“Μεγάλη προσοχή αύριο το βράδυ αλλά και το απόγευμα – βράδυ Παρασκευής για την Αττική με έμφαση το δυτικό βορειοδυτικό τόξο (περιοχή Μάνδρας κτλ), όπου τα προγνωστικά μας συστήματα δίνουν ισχυρές καταιγίδες… Η κυκλοφορία της ατμόσφαιρας θυμίζει Νοέμβριο του 2017 που χτυπήθηκε η Μάνδρα από τις πλημμύρες όπου μάλιστα αυτή τη φορά το βαρομετρικό χαμηλό εμφανίζεται ιδιαίτερα βαθύ (κοντά στα 970hpa) τιμές βαρομετρικής πίεσης που δεν συναντάμε συχνά στη χώρα μας και παραπέμπουν σε κυκλωνικές καταστάσεις.

Παρακαλώ όσοι επιθυμείτε κοινοποιείστε να ενημερωθεί ο κόσμος ώστε να λάβει ο καθένας τα κατάλληλα μέτρα…”ΤΟ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΝ””, κάνουν λόγο στην ανακοίνωση που εξέδωσαν στο Facebook.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πολλά μποφόρ

Έρχεται κακοκαιρία διαρκείας με βροχές, καταιγίδες, και θυελλώδεις ανέμους (Εικόνες)