Συγκλονίζει η τελευταία ανάρτηση του 14χρονου που σκοτώθηκε από πτώση σε φωταγωγό

Έζησε λίγα λεπτά από το 2019 και μετά ταξίδεψε για τη γειτονιά των Αγγέλων. Ο 14χρονος Θοδωρής από την Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης έχασε τη ζωή του όταν βγήκε στην ταράτσα της πολυκατοικίας της θείας του για να θαυμάσει τα πυροτεχνήματα. Ο Θοδωρής μαζί με τον πατέρα του, τη γιαγιά του και τον μικρότερο αδερφό του είχαν κληθεί από τη θεία του να περάσουν μαζί της την αλλαγή του χρόνου. Κανείς δεν φανταζόταν ότι η υποδοχή του 2019 θα ήταν η τραγικότερη στιγμή της ζωής τους.

Το χρυσό παιδί με το χαμόγελο στα χείλη

Όσοι γνώριζαν τον 14χρονο μιλούν με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτόν. «Ο Θοδωρής ήταν ένα χρυσό παιδί. Πάντα πρόθυμο να βοηθήσει τους άλλους. Ποτέ δεν δημιουργούσε προβλήματα. Χαμογελούσε συνέχεια και ήταν γεμάτος ζωντάνια» δήλωσε στο thestival.gr στέλεχος της κατασκήνωσης, στην οποία πήγαινε ο Θοδωρής τα καλοκαίρια.

Η τελευταία ανάρτηση στο instagram

«Η ζωή είναι μια περιπέτεια». Αυτή ήταν η φράση που συνόδευε την selfie του 14χρονου στην τελευταία ανάρτηση που έκανε στο Instagram πριν από λίγες ημέρες. Είχε επισκεφθεί τα Μετέωρα και φαινόταν εντυπωσιασμένος από το μαγευτικό τοπίο. Μόνο που εκείνη τη στιγμή ο Θοδωρής δεν γνώριζε ότι αυτή η περιπέτεια θα έληγε νωρίς για τον ίδιο με τον πιο άδικο τρόπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 14χρονος έπεσε από ταράτσα και σκοτώθηκε