Τέρενς Κουίκ: Δεν παραιτούμαι, θα στηρίξω την κυβέρνηση

Θα στηρίξω την κυβέρνηση μέχρι την τελευταία μέρα της συνταγματικής προθεσμίας της, λέει ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ σε ανάρτησή του στο Twitter.

“Είχα πει στο ταραχώδες Υπουργικό Συμβούλιο: Ως ΥΦΥΠΕΞ υπηρετώ τη πολιτική που χαράζουν Π/Θ, ΥΠΕΞ & η κυβέρνηση, που θα στηρίξω μέχρι τη τελευταία μέρα της Συνταγματικής προθεσμίας της & δεν κάνω στην άκρη για να διευκολύνω την επιστροφή εκείνων που κατέκλεψαν την Ελλάδα. Ισχύει &τώρα” σημειώνει ο κ. Κουίκ στην ανάρτησή του στο Twitter.

“Ο Καμμένος δεν με είχε προτείνει για την κυβέρνηση”

Με νέο tweet και απαντώντας στις “ανακρίβειες”, όπως λέει, ο κ. Κουίκ ανέφερε ότι ο Πάνος Καμμένος δεν τον πρότεινε για τη θέση του υφυπουργού στην κυβέρνηση, αλλά ήταν προσωπική επιλογή του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

“Για να μη λέγονται ανακρίβειες: Στον ανασχηματισμό Νοεμβρίου 2016,ο ΑΝΕΛ Πρόεδρος δεν με είχε προτείνει στη λίστα των 6 για τη κυβέρνηση. Με προσωπική απόφαση &επιλογη του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ορκίστηκα Υφυπουργός Εξωτερικών.Γι αυτό οι ΑΝΕΛ βρέθηκαν από 6,με 7 στο Υπ. Συμβούλιο”, έγραψε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ξεκάθαρος ο Θεοδωράκης: Το Ποτάμι δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον κ.Τσίπρα

Αυγενάκης: Τελικά δεν χρειάστηκε εγχείρηση για να αφήσει ο Καμμένος την καρέκλα