Υπέγραψε ο Λόπες στην ΑΕΚ: «Μια ευτυχισμένη ημέρα»

Λίγες στιγμές αφότου υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του στην ΑΕΚ, ο Έλντερ Λόπες δήλωσε: «Είναι μια ευτυχισμένη ημέρα της ζωής μου, γιατί από την πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε τις συζητήσεις, κι οι δυο πλευρές είχαμε εκφράσει την επιθυμία να συνεχιστεί η συνεργασία.

Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή ο τραυματισμός μου και όλο αυτό το διάστημα που έβλεπα την ομάδα και δεν μπορούσα να βοηθήσω. Αυτό που κάνω είναι να δουλεύω καθημερινά και να νιώθω όλο και πιο δυνατός και ελπίζω σύντομα να βρεθώ δίπλα στους συμπαίκτες μου για να τους βοηθήσω.

Είναι σα δώρο γενεθλίων (σ.σ. έκλεισε τα 30 στις 4 Ιανουαρίου). Ωστόσο εγώ από την αρχή ήθελα να παραμείνω, αισθάνομαι ότι εδώ είναι το σπίτι μου. Νιώθουμε πολύ καλά εδώ, τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου».

Επίσης, για το γεγονός ότι από τα πρώτα… λεπτά του τραυματισμού του, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε εντολή να ανανεωθεί άμεσα το συμβόλαιό του, ο Λόπες είπε: «Αυτό με έκανε να αισθανθώ ότι είμαι πολύ σημαντικός για τον σύλλογο. Ήταν κάτι που με ηρέμησε. Επίσης, ήμουν σίγουρος ότι αργά ή γρήγορα θα ανανέωνα στην ΑΕΚ, όπως έγινε σήμερα».

Τέλος, διευκρίνισε πως το νέο γήπεδο της ΑΕΚ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφασή του:

«Είναι ένα όνειρο να μπω και να παίξω στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Πλέον αισθάνομαι ότι βρίσκομαι πολύ κοντά. Ηταν ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που ενίσχυσε την απόφασή μου να παραμείνω».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η ΑΕΚ καθάρισε εύκολα με σούπερ Πόνσε (Βίντεο)

«Τέλος» από την ΑΕΚ και… με τη βούλα ο Αϊντάρεβιτς

Βαριά καμπάνα περιμένει την ΑΕΚ μετά τα επεισόδια με τον Άγιαξ (Βίντεο)