Χειρουργείο για τον ζωντανό θρύλο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου

Σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση υπεβλήθη εχθές ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα κι εκτός απροόπτου μέχρι το βράδυ θα λάβει εξιτήριο.

«Η χειρουργική επέμβαση στον Ντιέγκο Μαραντόνα, ολοκληρώθηκε. Χάρη στον Θεό, όλα πήγαν καλά. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό και τους ιατρούς της κλινικής Olivos. Τώρα περιμένουμε την αποκατάσταση του Ντιέγκο και την επιστροφή του στην δουλειά», έγραψε στο Twitter ο δικηγόρος του, Ματίας Μόρλα. Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές που επικαλείται ο τοπικός Τύπος, ο «Ντιεγκίτο» αντιμετώπιζε πρόβλημα με ομφαλική κήλη (ένα είδος διογκώσεως στο κοίλωμα της κοιλιάς).

Στις 4 Ιανουαρίου ο ζωντανός θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, υπεβλήθη σε εξετάσεις, στο πλαίσιο της ανανέωσης της συνεργασίας του με την μεξικανική, Ντοράντος Σιναλόα. Εξερχόμενος του νοσοκομείου, τότε, ο διάσημος Αργεντινός, είχε δηλώσει: «Μπήκα στο νοσοκομείο 58 ετών και βγήκα 50»!

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Μαραντόνα έχει υποβληθεί σε δύο γαστρικά bypass προκειμένου να χάσει βάρος, δεδομένου ότι πριν από αρκετά χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, με αποκορύφωμα το 2004, όταν διακομίσθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο και νοσηλεύθηκε για 11 ημέρες με αναπνευστική ανεπάρκεια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μαραντόνα: «Μέσι μην επιστρέψεις στην εθνική!»