Σάλος με την άδεια του Κουφοντίνα: Διαψεύδει το υπουργείο Δικαιοσύνης

Η σχετική πληροφόρηση βασίστηκε σε παρανόηση που οφείλεται σε πληροφορίες αρμοδίων παραγόντων σχετικά με την «επιμέτρηση της χιλιομετρικής απόστασης»

Πηγές του υπουργείου Δικαιοσύνης διαψεύδουν τη χορήγηση νέας άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα από την αγροτική φυλακή Βόλου, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ.

Όπως αναφέρουν από το υπουργείο, η σχετική πληροφόρηση βασίστηκε σε παρανόηση που οφείλεται σε πληροφορίες αρμοδίων παραγόντων σχετικά με την «επιμέτρηση της χιλιομετρικής απόστασης».

Να υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με το dikastika.gr κατοπιν έγκρισης του Συμβουλίου των φυλακών, ο Δημήτρης Κουφοντίνας θα έπαιρνε μια ακόμα άδεια η οποία θα ξεκινούσε στις 28 Φεβρουαρίου και θα διαρκούσε έξι μέρες, αντί για τέσσερις όπως ίσχυε μέχρι πρότινος εξαιτίας μικρότερης χιλιομετρικής απόστασης των φυλακών από την οικία του χάρη σε νέο οδικό κόμβο.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου ένα μήνα ο Δημήτρης Κουφοντίνας είχε πάρει την τελευταία, μέχρι στιγμής, άδειά του, η οποία ήταν τεσσάρων ημερών.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας – ο Λουκάς της 17 Νοέμβρη – έχει καταδικαστεί σε 11 φορές ισόβια για εγκλήματα της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη και πλέον βρίσκεται στις αγροτικές φυλακές Βόλου.

Διαβάστε, επίσης:

«Πρόχειρη ενίσχυση» των ΜΑΤ