Αγρίνιο: Προφυλακίστηκε ο 65χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια και αρπαγή 17χρονης

Αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης

Το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Αγρινίου πέρασε το Σάββατο ο 65χρονος από την περιοχή του Θέρμου για να απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας, η οποία μετά την απολογία του αποφάσισε την προφυλάκισή του.

Ο συνήγορος του κατηγορουμένου Βασίλης Νουλέζας δήλωσε: «Kρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. Θα υποβάλλει αίτηση αντικατάστασης της προσωρινής κράτησης μόλις βγουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης της 17χρονης»

Υπενθυμίζουμε πως ο 65χρονος κατηγορείται για κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος 17χρονης, την οποία φέρεται να έπεισε να φύγει από το σπίτι της στην Κέρκυρα και να έρθει στο Αντίρριο, απ όπου την παρέλαβε και την οδήγησε στο σπίτι του στην περιοχή του Δήμου Θέρμου.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου Βασίλης Νουλέζας συμπλήρωσε τα εξής:

«Ο εντολέας μου αρνείται ότι ενήργησε ασελγείς πράξεις στην 17χρονη που είχε συστηθεί από την αρχή της μεταξύ τους επικοινωνίας ως 18χρονη παραπλανώντας τον. Οποιαδήποτε ενέργεια ανάγεται στην γενετήσια σφαίρα και αντικειμενικά προσβάλλει το κοινό αίσθημα της αιδούς και των ηθών δεν έλαβε χώρα μεταξύ τους.

Βρέθηκε προ τετελεσμένων. Ειδοποιήθηκε από την ίδια που αναχώρησε με το ΚΤΕΛ Κέρκυρας να την παραλάβει μεταμεσονυκτίως. Επικοινωνούσε απο την αρχή και με την μητέρα της έχοντας γίνει σχεδόν οικογενειακός φίλος.

Μεριμνούσε μάλιστα μιλώντας με την πατέρα της που την αναζητούσε για την άμεση επιστροφή της.
Δεν γνώριζε ότι είχε να κάνει με ανήλικη. Τον διαβεβαίωνε η 17χρονη ότι γνώριζε η μητέρα της για την αναχώρηση της από την Κέρκυρα και ότι ήταν απολύτως καλά στην υγεία της. Τον διαβεβαίωνε πως δεν ελάμβανε φαρμακευτική αγωγή. Ο 65χρονος είναι και ο ίδιος πατέρας 3 παιδιών και παππούς.

Πληρώνει την αφέλεια, την ανθρωπιά του, την καλοσύνη του και την φιλευσπλαχνία του. Δεν υπήρξε εκ μέρους του ερωτική επιθυμία η πρόθεση. Ουδέποτε διανοήθηκε να την αγγίξει, άλλωστε έχει την ηλικία της εγγονής του η 17χρονη από την Κέρκυρα. Περισσότερο ήθελε να την συμβουλεύσει κατόπιν πρόσκλησης της για την μουσική, το τραγούδι και την επαγγελματική σταδιοδρομία της στο χώρο της μουσικής και του τραγουδιού που η νεαρή τόσο αγαπά. Ηθελε να την στηρίξει ηθικά. Δεν την άρπαξε, δεν την απήγαγε, δεν την αφαίρεσε από την επιμέλεια της μητέρας της, όπως κατηγορείται, απλώς την φιλοξένησε μια ημέρα. Τα ΜΜΕ γράφουν υπερβολές και ανακρίβειες. Στο πλαίσιο της απολογίας του αποκαλύπτει συγκλονιστικές λεπτομέρειες για την προηγούμενη ατομική και ερωτική ζωή της 17χρονης που του είχε εκμυστηρευτεί, όπως επίσης για τις πολύ κακές σχέσεις της με την μητέρα της και τον πατριό της. Ο εντολέας μου αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και πιο συγκεκριμένα πολιομυελίτιδας, ατροφίας κάτω άκρου και ανικανότητας».

Πηγή: sinidisi.gr

Διαβάστε, επίσης:

Αγωνία για το μοντέλο με την κοκαΐνη: Έχουν να μιλήσουν μαζί της από τα γενέθλιά της