Απίστευτο σκηνικό στην Βόνιτσα: Πατέρας, μητέρα και γιος έκαναν μήνυση ο ένας στον άλλον!

Ο πατέρας κατηγόρησε την εν διαστάσει σύζυγο για παραβίαση δικαστικής απόφασης, εκείνη τον μήνυσε για πρόκληση απλής σωματικής βλάβης, εξύβριση και απειλή και ο 30χρονος υπέβαλε μήνυση κατά του πατέρα του για απειλές

Χαμός έγινε σε μια οικογένεια στη Βόνιτσα μετά από έντονο διαπληκτισμό των μελών της που κατέληξε και σε ξυλοδαρμό, με αποτέλεσμα να συλληφθούν ο πατέρας, η μητέρα και ο μεγαλύτερος γιος που υπέβαλλαν μηνύσεις με διάφορες κατηγορίες.

Ο 56χρονος πατέρας πήγε στο σπίτι όπου κατοικούν η εν διαστάσει σύζυγός του και τα τρία παιδιά τους για να παραλάβει τα δύο μικρότερα, ηλικίας 11 και 16 χρόνων, όμως εκείνη φέρεται να μην του τα παρέδωσε με αποτέλεσμα να ξεσπάσει καυγάς. Στην πορεία, κατέληξαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα μαζί με τον 30χρονο μεγαλύτερο γιο τους.

Εκεί, ο πατέρας κατηγόρησε την εν διαστάσει σύζυγο για παραβίαση δικαστικής απόφασης, εκείνη τον μήνυσε για πρόκληση απλής σωματικής βλάβης, εξύβριση και απειλή και ο 30χρονος υπέβαλε μήνυση κατά του πατέρα του για απειλές! Και οι τρεις συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα που τους άσκησε τις αντίστοιχες διώξεις και αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή για να λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια.

Διαβάστε, επίσης:

Εντοπίστηκε σορός άνδρα στην Αστυπάλαια