Δύτες εντόπισαν πτώμα μέσα στα συντρίμμια του αεροπλάνου που επέβαινε ο Σάλα

Δεν έχει διευκρινιστεί σε ποιον ανήκει η σορός που έχει εντοπιστεί

Πριν από μερικές ώρες βρέθηκαν τα συντρίμμια του μοιραίου αεροσκάφους ,στο οποίο επέβαινε ο Εμιλιάνο Σάλα και ο πιλότος Ντέιβιντ Ιμποτσον, αλλά όπως ανακοίνωσε η βρετανική επιτροπή διερεύνηση αεροπορικών δυστυχημάτων από μελέτη των βίντεο που έχει στα χέρια της προέκυψε ότι μια ανθρώπινη σορός βρίσκεται ανάμεσα στα συντρίμμια του αεροπλάνου. Δεν έχει διευκρινιστεί σε ποιον ανήκει η σορός που έχει εντοπιστεί.   

Να αναφέρουμε ότι το ένα μη επανδρωμένο όχημα συνεχίζει να διεξάγει έρευνες στο σημείο όπου εντοπίστηκε το αεροπλάνο Piper Malibu N264DB που κατέπεσε στο Στενό της Μάγχης, καταγράφοντας και βίντεο. Αυτό όχημα ερευνά το σημείο στο οποίο εντοπίστηκαν, την Κυριακή, τα συντρίμμια του αεροσκάφους.

Χθες ο Ντέιβιτ Μερνς, υπεύθυνος ερευνών με tweet έγραψε ότι «…τα συντρίμμια του αεροπλάνου βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής (3/2) από το FPV MORVEN. Όπως συμφωνήθηκε με την AAIB (σ.σ. η εταιρία ερευνών αεροπορικών δυστυχημάτων της Βρετανίας) τα συντρίμμια θα μεταφερθούν για να επιβεβαιωθεί ότι όντως ανήκουν στο αεροπλάνο…» και συνέχισε με δεύτερη ανάρτηση «…οι οικογένειες του Σάλα και του Ίμποτσον έχουν ενημερωθεί από την αστυνομία και τη Δευτέρα η AAIB θα εκδώσει ανακοίνωση…»

Παρά το γεγονός πως την προηγούμενη Πέμπτη η αστυνομία του Γκέρνσι ανακοίνωσε πως οι έρευνες για την υπόθεση του χαμένου αεροσκάφους και του Εμιλιάνο Σάλα έχουν ολοκληρωθεί, η οικογένεια του Αργεντίνου ποδοσφαιριστή συγκέντρωσε 300.000 ευρώ ώστε να ξεκινήσει ιδιωτική έρευνα αναζήτησης για τον 28χρονο ποδοσφαιριστή και τον 60χρονο πιλότο του αεροπλάνου.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της πτήσης από την Νάντη στο Κάρντιφ, το βράδυ της Δευτέρας, ο Σάλα έστελνε ηχητικά μηνύματα μέσω εφαρμογών σε φίλους και συγγενείς, όπου εξέφραζε την ανησυχία του. «Τι γίνεται παιδιά, όλα καλά; Αν δεν έχετε νέα μου σε περίπου μιάμιση ώρα… δεν ξέρω αν θα στείλουν κάποιον να με ψάξει γιατί δεν θα με βρουν…. Αρχίζω και φοβάμαι», έγραφε στο τελευταίο του μήνυμα.

Διαβάστε, επίσης:

H Βενεζουέλα στην κόψη του ξυραφιού: Κλιμακώνεται η κρίση, εν μέσω διεθνών πιέσεων