Σοκ στον Ολυμπιακό: Εκτός για τρεις εβδομάδες ο Σπανούλης

Χωρίς τον αρχηγό του, Βασίλη Σπανούλη, θα μείνει ο Ολυμπιακός για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Ο Kill-Bill υπέστη θλάση στην μυοτενόντια συμβολή των περονιαίων δεξιού ποδός κατά τη διάρκεια του ημιτελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού η ομάδα του Πειραιά αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα διαιτητικά σφυρίγματα των Αναστόπουλου, Μάνου και Παναγιώτου. Εν αναμονή της απόφασης του αθλητικού δικαστή (απολογήθηκαν την Παρασκευή (15/2) οι «ερυθρόλευκοι») για την τιμωρία, στον Ολυμπιακό έλαβαν και τα… χειρότερα νέα από τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο Σπανούλης.

Αυτό σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί χωρίς τον ηγέτη του απέναντι στην Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη για την 23η αγωνιστική της Euroleague (21/2), κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΣΕΦ για την 24η αγωνιστική (1/3), αλλά και με την Μπουντούτσνοστ εκτός για την 25η αγωνιστική (8/3). Στην Α1, ο Σπανούλης χάνει σίγουρα το ματς με τον Άρη στο ΣΕΦ (17η αγωνιστική), όταν επαναρχίζει το πρωτάθλημα (2/3), κι ενώ το ντέρμπι «αιωνίων» στο ΣΕΦ ακολουθεί στην 19η αγωνιστική.

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει: «Ο Βασίλης Σπανούλης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας ανέδειξαν θλάση στην μυοτενόντια συμβολή των περονιαίων δεξιού ποδός. Ο αρχηγός αναμένεται να επιστρέψει σε αγωνιστική δράση σε διάστημα τριών εβδομάδων».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καλάθης: «Ο Σπανούλης έχει επηρεάσει την καριέρα μου»

Δείτε το επικό σποτάκι της Ευρωλίγκας – Ο «βασιλιάς» Σπανούλης, ο ράπερ Σίνγκλετον και οι άλλοι! (video)

«Ο αρχηγός παραμένει στο λιμάνι του»: Για έναν χρόνο ακόμα στον Ολυμπιακό ο Σπανούλης