Στην ανακρίτρια της Ρόδου οι γονείς της Ελένης για τα απειλητικά μηνύματα

Η οικογένεια Τοπαλούδη, αναμένεται να δώσει στοιχεία για δυο τουλάχιστον νεαρούς άντρες που έχουν προκύψει από τα social media της φοιτήτριας

Οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη, της φοιτήτριας που δολοφονήθηκε στη Ρόδο, θα βρεθούν στο νησί τις επόμενες ημέρες, ώστε να καταθέσουν στην ανακρίτρια σχετικά με απειλητικά μηνύματα που δεχόταν η κόρη τους έναν χρόνο πριν το έγκλημα στη Ρόδο.

Οι γονείς της άτυχης φοιτήτριας έχουν ραντεβού με την ανακρίτρια της Ρόδου το πρωί της Παρασκευής, 22 Φεβρουαρίου, όπως αποκαλύφθηκε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. H μητέρα της 21χρονης φοιτήτριας είναι εκείνη που θα δώσει στοιχεία για τα απειλητικά μηνύματα που δεχόταν η κόρη της, ένα χρόνο πριν τη δολοφονήσουν.

Η οικογένεια Τοπαλούδη, αναμένεται να δώσει στοιχεία για δυο τουλάχιστον νεαρούς άντρες που έχουν προκύψει από τα social media της φοιτήτριας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η οικογένεια της Ελένης, θα ζητήσει να διερευνηθεί αν αυτά τα νεαρά άτομα σχετίζονται με τον Έλληνα και τον Αλβανό που κατηγορούνται για τη στυγερή δολοφονία. Κοινό σημείο τους, φαίνεται πως είναι η καταγωγή από το ίδιο χωριό στο νησί.

Διαβάστε, επίσης:

Φυλακές Δομοκού: «Βγήκαν» μαχαίρια μεταξύ κρατουμένων – Ένας τραυματίας