Συναγερμός στην Κρήτη: Αγνοούμενος από την κακοκαιρία

Νωρίτερα οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα αυτοκίνητα τους, στην εθνική οδό Χανίων- Κισάμου γέφυρα στη Βαμβακόπουλου

Συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες ώρες στην ΕΜΑΚ στα Χανιά, για άνδρα από την περιοχή Κουρνά, του οποίου τα ίχνη έχουν χαθεί κι ο ίδιος από το πρωί δεν απαντά στο κινητό του τηλέφωνο.

Ο 61χρονος σύμφωνα με πληροφορίες, κινείτο με αγροτικό αυτοκίνητο και στην προσπάθειά του να προσεγγίσει σημείο που είχε τα πρόβατά του, παρασύρθηκε από χείμαρρο και έκτοτε τα ίχνη του αγνοούνται.

Αυτήν την ώρα βρίσκονται σε εξέλιξη εναγώνιες και συντονισμένες προσπάθειες των αρχών αλλά και εθελοντών για τον εντοπισμό του 61χρονου.

Όπως δήλωσε στο «ekriti» o Διοικητής των Πυροσβεστικών Δυνάμεων της Κρήτης Νίκος Λαγουδάκης, λίγο νωρίτερα διασώθηκαν άλλα δύο άτομα τα οποία είχαν παρασυρθεί με το αυτοκίνητό τους στο ίδιο σημείο.

Από το Ηράκλειο, αναχώρησε το καταδυτικό όχημα της 3ης ΕΜΑΚ με τρεις δύτες, προκειμένου να συνδράμουν στις έρευνες.

Η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη σε όλο το Νομό Χανίων, που δοκιμάζεται για ακόμη μία φορά.

Παρασύρθηκαν δύο ακόμα οχήματα

Υπενθυμίζεται ότι και νωρίτερα οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα αυτοκίνητα τους, στην εθνική οδό Χανίων- Κισάμου γέφυρα στη Βαμβακόπουλου.

Ωστόσο μία ακόμα παρέμβαση των πυροσβεστών για δύο άτομα που κινδύνευσαν στα Χανιά. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον περιφερειακό διοικητή της πυροσβεστικής υπηρεσίας στην Κρήτη κ.Λαγουδάκη τα νερά παρέσυραν ΙΧ στον Εμπρόσενρο Αποκορώνου και οι πυροσβέστες διέσωσαν δύο άτομα μέσα από το όχημα.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε, επίσης:

Καιρός: Με βροχές και χαμηλές θερμοκρασίες συνεχίζει η Ωκεανίς -Ποια σχολεία είναι κλειστά