Υπουργικό συμβούλιο σήμερα στις 13:00 – Τι θα συζητηθεί

Ο πρωθυπουργός θα αναπτύξει το νέο πολιτικό αφήγηµα του ΣΥΡΙΖΑ για την αναγκαιότητα συγκρότησης µιας µεγάλης προοδευτικής συµµαχίας, αλλά συγχρόνως θα απαντήσει και σε όσα στελέχη του κόµµατός του εκφράζουν ενστάσεις για την ποιότητα της διεύρυνσης και το µονοµερές άνοιγµα προς τη Σοσιαλδηµοκρατία

Το υπουργικό συμβούλιο συγκαλεί σήμερα, Τετάρτη, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί στις 13:00 στη Βουλή.

Η ατζέντα 

Αναφορές στην κεντροαριστερή διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ αναµένεται να συµπεριλάβει ο Αλέξης Τσίπρας στη σηµερινή συνεδρίαση του Υπουργικού Συµβουλίου, το οποίο θα καλωσορίσει τα νέα του µέλη.

Επί της ουσίας, ο πρωθυπουργός θα αναπτύξει το νέο πολιτικό αφήγηµα του ΣΥΡΙΖΑ για την αναγκαιότητα συγκρότησης µιας µεγάλης προοδευτικής συµµαχίας, αλλά συγχρόνως θα απαντήσει και σε όσα στελέχη του κόµµατός του εκφράζουν ενστάσεις για την ποιότητα της διεύρυνσης και το µονοµερές άνοιγµα προς τη Σοσιαλδηµοκρατία.

Με πληροφορίες από το ΕΘΝΟΣ

Διαβάστε, επίσης:

Γ. Παπανδρέου: Θετικός στο κάλεσμα του Αλέξη Τσίπρα για συγκρότηση Προοδευτικού Μετώπου