Φόνος Τοπαλούδη: Συγκλονίζει η καταγγελία καθηγητή – «Δέχομαι απειλές από τον πατέρα του Έλληνα»

Η ανακρίτρια Ρόδου έχει πάρει καταθέσεις από τους καθηγητές των δυο κατηγορουμένων, οι οποίοι χαρακτηρίζουν τον Αλβανό ως ήσυχο μαθητή, κάτι που δεν ισχυρίζονται για τον Έλληνα

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για την υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη φέρνει στο φως συγκλονιστική καταγγελία καθηγητή, ο οποίος τόνισε ότι απειλήθηκε από τον πατέρα του έλληνα κατηγορούμενου προκειμένου να μην ξαναμιλήσει για τον γιο του.

  • «Με έβρισε, με έφτυσε και με απείλησε γιατί είχα μιλήσει στους δημοσιογράφους. Μου είπε “Αν ξαναμιλήσεις, θα δεις τι θα πάθεις”»
  • «Τον είχα δει να χτυπάει μαθητές ακόμα και με γκλοπ» ισχυρίστηκε ο γυμνασιάρχης του
  • «Ήταν ένα παιδί το οποίο είχε προβληματική συμπεριφορά και εμπλεκόταν πάντα σε φασαρίες. Δεν είχε όρια και αξίες. Δεν τον ενδιέφερε τίποτα γύρω του»

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για την υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη φέρνει στο φως συγκλονιστική καταγγελία καθηγητή, ο οποίος τόνισε ότι απειλήθηκε από τον πατέρα του έλληνα κατηγορούμενου προκειμένου να μην ξαναμιλήσει για τον γιο του.

Η ανακρίτρια Ρόδου έχει πάρει καταθέσεις από τους καθηγητές των δυο κατηγορουμένων, οι οποίοι χαρακτηρίζουν τον Αλβανό ως ήσυχο μαθητή, κάτι που δεν ισχυρίζονται για τον Έλληνα. Σοκ προκαλεί καθηγητής του, που καταγγέλλει ότι τον απείλησε ο πατέρας του Έλληνα μετά τη δολοφονία.

«Στις 4/3/2014 ο Έλληνας πήρε για άλλη μία φορά αποβολή, γιατί τσακώθηκε με έναν μαθητή με τον οποίο ξυλοκοπήθηκαν με μπουνιές γροθιές και ένα γκλοπ. Για το περιστατικό κλήθηκε η αστυνομία. Συνάντησα τον πατέρα του μετά τη δολοφονία. Με έβρισε, με έφτυσε και με απείλησε γιατί είχα μιλήσει στους δημοσιογράφους. Μου είπε “Αν ξαναμιλήσεις, θα δεις τι θα πάθεις”»,είπε στο STAR ο καθηγητής του ΕΠΑΛ Αρχαγγέλου.

«Τον είχα δει να χτυπάει μαθητές ακόμα και με γκλοπ» ισχυρίστηκε ο γυμνασιάρχης του.

«Ήταν ένα παιδί το οποίο είχε προβληματική συμπεριφορά και εμπλεκόταν πάντα σε φασαρίες. Δεν είχε όρια και αξίες. Δεν τον ενδιέφερε τίποτα γύρω του. Συνεχώς καλούσα τους γονείς του. Ερχόταν μόνο ο πατέρας, ο οποίος μου έλεγε ότι δεν μπορούσε να τον νουθετήσει και να τον συμμαζέψει».

«Ήταν πραγματικά μάστιγα για τα σχολεία στα οποία φοίτησε. Ήταν μάστιγα απέναντι στους καθηγητές του. Άλλαξε πολλά σχολεία λόγω της συμπεριφοράς του. Πρόκειται για ένα παιδί που δεν έχουν ξανασυναντήσει οι καθηγητές», σημειώνει ο δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη, Αλέξης Κούγιας.

Ο 19χρονος επικοινώνησε με θύμα του μέσα από τις φυλακές

Συγκεκριμένα, ο 19χρονος όσο διάστημα κρατείται στις φυλακές έχει επιχειρήσει να επικοινωνήσει με μία κοπέλα που κατά το παρελθόν είχε πέσει θύμα του οξύθυμου χαρακτήρα του.

Την ίδια ώρα ο αδερφός του 23χρονου Ρομά που κατηγορείται μαζί με τον 19χρονο για τον βιασμό της 19χρονης ΑμεΑ μίλησε στον ΑΝΤ1. «Ο αδερφός μου ήταν ένα άτομο που ότι και να του έλεγαν το έκανε. Άνετα μπορεί κάποιος να χειριζόταν τον αδερφό μου. Ακόμη και ένα μικρό παιδί τον χειριζόταν. Δεν είναι ότι τα φορτώνει στον αδερφό μου. Τα φόρτωσε και στον Ροδίτη. Οπότε; Το λέω καιρό τώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εικόνες μέσα από το σπίτι της Ελένης Τοπαλούδη – Πώς το άφησε το βράδυ της δολοφονίας της

Η εκπομπή «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ, παρουσίασε εικόνες από το διαμέρισμα της Ελένης Τοπαλούδη. Αυτές δείχνουν πως το άφησε η άτυχη φοιτήτρια πριν φύγει εκείνη τη νύχτα.

Πάνω στο γραφείο ένα laptop μαζί με νερό και καφέ. Ένα τσιγάρο παρατημένο σε ένα τασάκι. Τα ρούχα απλωμένα στα σχοινιά του μπαλκονιού και η λεκάνη πάνω σε μια καρέκλα. Εικόνες που δείχνουν ότι οι δραστηριότητες της ενοίκου – της Ελένης Τοπαλούδη – ήταν σε πλήρη εξέλιξη. Ένα σπίτι που όπως φαίνεται είχε σκοπό να αφήσει για λίγο μέχρι να επιστρέψει και να συνεχίσει τις δουλειές της.

Διαβάστε, επίσης:Εγκλημα στη Ρόδο: Λάθος κωδικό για το κινητό του έδωσε ο 19χρονος κατηγορούμενος