Αλ Τσαντίρι: Ο Λαζόπουλος ξεκίνησε με το ξυλοδαρμό και το… ύψος του Κούγια!

Όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα. Δεν σηκώθηκα από τη θέση μου

Ήταν αναμενόμενο ότι ο Λάκης Λαζόπουλος στην  πρεμιέρα του στο Open θα αναφερόταν και στον Αλέξη Κούγια.
Σε πρώτη φάση βγήκε με μπαταρισμένο μάτι στο κοινό του.. «Όχι, όχι, όχι δεν είναι από εκεί που νομίζετε. Καταρχήν που να φτάσει, είναι στο μάτι. Όχι, όχι, αυτός φταίει», ήταν τα πρώτα λόγια που είπε, αφήνοντας αιχμές για το ύψος του ποινικολόγου.

«Τώρα, έρχομαι στο κοντό θέμα. Δέκα λεπτά δεν είχα κάτσει. Είχα πάει με την Μαρινέλα. Καλεσμένοι και οι δύο στα γενέθλια μίας φίλης. Ξαφνικά, νιώθω στο λαιμό, έναν να με σφίγγει δυνατά, μου γυρνάει το κεφάλι και μου βάζει τα χέρια μπροστά στο πρόσωπο. Όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα. Δεν σηκώθηκα από τη θέση μου.

Κάνω νόημα στους σερβιτόρους να τον απομακρύνουν γιατί αυτός πάντα κάνει την φασαρία της μύγας πριν τη μυγοσκοτώστρα», ανέφερε, Λάκης Λαζόπουλος.
«Πρωί, μεσημέρι, βράδυ λέει ότι ασυναρτησίες βρει. Ότι με έσωσε εμένα από τις κοκαΐνες και τα σκάφη.

Εγώ τις παίρνω, αλλά άλλος χτυπιέται. Πώς γίνεται αυτό; Εγώ σε αυτή τη ζωή, έχω αποφασίσει να μη φοβάμαι ούτε κοντό, ούτε ψηλό, ούτε κανέναν. Και να στέκομαι ψύχραιμος σε όλα. Οι ιστορίες δεν γράφονται βιαστικά.

Είναι φυσιολογικό κάποιοι άνθρωποι να μην αντιλαμβάνονται τη σάτιρα. Άλλα δεν το έβαλα εγώ να πηδάει από μάντρες. Δεν τον έβαλα εγώ να τακουνιάζεται με την γυναίκα του και να βγαίνει έξω. Δεν τον έβαλα εγώ να πλακώνεται συνέχεια στα γήπεδα», ανέφερε.

Διαβάστε, επίσης:

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος καταδικάζει το υβριστικό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό», του Στέφανου Χίου