Βίκυ Φλέσσα,Ελένη Βαρβιτσιώτη και Έμμυ Λιβανίου στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

Στο ίδιο ψηφοδέλτιο έχει κλείσει και η συμμετοχή της Ελένης Βαρβιτσιώτη, αδελφής του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και συνεργάτιδας του δημοσιογραφικού συγκροτήματος Αλαφούζου

Στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ θα συμμετάσχουν και τρεις γνωστές κυρίες, με διαφορετική προσωπικότητα και διαφορετική επαγγελματική προέλευση.

Πρόκειται για τη δημοσιογράφο Βίκυ Φλέσσα, που έκανε καριέρα στη δημόσια τηλεόραση με εξεζητημένες εκπομπές λόγου, οι οποίες κατά καιρούς προκάλεσαν αντιδράσεις και πολλά αρνητικά σχόλια. Εκείνο που έχει σχολιαστεί επίσης είναι και το ιδιαίτερο στήσιμο της εκπομπής, αλλά και ο επιτηδευμένος τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρεται κατά καιρούς η παρουσιάστρια.

Στο ίδιο ψηφοδέλτιο έχει κλείσει και η συμμετοχή της Ελένης Βαρβιτσιώτη, αδελφής του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και συνεργάτιδας του δημοσιογραφικού συγκροτήματος Αλαφούζου.

Καθώς επίσης και της Έμμυς Λιβανίου, πρώην συζύγου του συμβούλου δημοσκοπήσεων Αντώνη Λιβανίου, και πρώην συνεργάτιδος της κυρίας Κατερίνας Παναγοπούλου, σημερινής συμβούλου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Διαβάστε, επίσης:

Μητσοτάκης: Οι ευρωεκλογές να σηματοδοτήσουν την επικράτηση της ΝΔ στις εθνικές εκλογές