Δανός ο διαιτητής στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Ο Δανός Γιάκομπ Κέλετ επελέγη από την ΚΕΔ να διευθύνει το ντέρμπι για την 23η αγωνιστική της Super League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί την Κυριακή (3/3) στο ΟΑΚΑ.

Ο 38χρονος διαιτητής είναι διεθνής από το 2011, ενώ το βιογραφικό του περιλαμβάνει μεταξύ άλλων έναν αγώνα Champions League (και άλλους πέντε για τα προκριματικά της διοργάνωσης) και 12 παιχνίδια Europa League (και άλλα δέκα ματς για τα προκριματικά της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης). Στο παρελθόν έχει «σφυρίξει» τρεις αγώνες ελληνικών ομάδων. Στις 6 Σεπτεμβρίου 2016 διηύθυνε την αναμέτρηση της εθνικής Ελλάδας με το Γιβραλτάρ στο Φάρο-Λούλε της Πορτογαλίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 (1-4), ενώ, σε επίπεδο συλλόγων, διαιτήτευσε στις 8 Αυγούστου 2013 τον αγώνα ρεβάνς της Ξάνθης με τη Σταντάρ Λιέγης για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League (σ.σ. οι ακρίτες ηττήθηκαν 2-1 στο Βέλγιο) και στις 26 Νοεμβρίου 2015 τη συνάντηση του ΠΑΟΚ με την Καμπάλα για την πέμπτη αγωνιστική της ίδιας διοργάνωσης (0-0).

Βοηθοί του Κέλετ θα είναι οι συμπατριώτες του, Λαρς Χούμελγκααρντ και Χέινε Σόρενσεν, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Αλέξανδρος Τσαμούρης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θρίαμβος για Πανιώνιο απέναντι στο «φάντασμα» του ΠΑΟ

Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε την αλαζονεία του και ο Άρης τον τιμώρησε (Βίντεο)