«Δεν κατέθεσα για την ουσία της δικαστικής υπόθεσης του Νίκου Γεωργιάδη», λέει τώρα η βουλευτής της ΝΔ Άννα Ασημακοπούλου

Η παρουσία της νυν βουλευτού Β΄ Αθηνών στη συγκεκριμένη δίκη, με την ιδιότητα της μάρτυρος υπεράσπισης, είχε ξεσηκώσει θύελλα σχολίων, ιδιαιτέρως στο Διαδίκτυο, ακόμη και σε ιστότοπους, που παραδοσιακά στηρίζουν τη ΝΔ

Αρκετές εβδομάδες μετά την κατάθεσή της στη δίκη του πρώην βουλευτή της ΝΔ Νίκου Γεωργιάδη για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων, η κα Άννα Ασημακοπούλου βγήκε και πήρε τις αποστάσεις της από την ουσία αυτής της σοβαρής υπόθεσης.

Μετά τη σκληρή κριτική που της έγινε – και μέσα από τη Νέα Δημοκρατία – η υποψήφια ευρωβουλευτής, όταν ρωτήθηκε από το Χρήστο Κούτρα στην εκπομπή του Σκάι «οι Αταίριαστοι» για το συγκεκριμένο θέμα, που προκάλεσε αίσθηση στην κοινή γνώμη, είπε κατά λέξη: «Δεν κατέθεσα για την ουσία της υπόθεσης. Μίλησα για έναν άνθρωπο,που τον ξέρω τριάντα χρόνια. Άλλωστε έχω ένα αγοράκι 16 ετών. Δεν θα μπορούσα να καταθέσω για την ουσία της υπόθεσης…»

Να σημειωθεί ότι η παρουσία της νυν βουλευτού Β΄ Αθηνών στη συγκεκριμένη δίκη, με την ιδιότητα της μάρτυρος υπεράσπισης, είχε ξεσηκώσει θύελλα σχολίων, ιδιαιτέρως στο Διαδίκτυο, ακόμη και σε ιστότοπους, που παραδοσιακά στηρίζουν τη ΝΔ.

Ως άμεση συνέπεια όλου αυτού του θορύβου θεωρήθηκε το γεγονός ότι η κα Ασημακοπούλου απείχε για αρκετές ημέρες από τα μίντια και όταν επανήλθε, δηλαδή στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, φρόντισε να κρατήσει – αυτή τη φορά – διακριτές αποστάσεις.

Όπως είναι γνωστό, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ κ. Νίκος Γεωργιάδης καταδικάστηκε σε πρώτο βαθμό σε 28 μήνες φυλάκιση, με αναστολή, για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων, που πραγματοποιήθηκε στην πρωτεύουσα της Μολδαβίας, κατά τη διάρκεια της παραμονής του εκεί, με την ιδιότητα του συμβούλου της τοπικής κυβέρνησης.

Διαβάστε, επίσης:

Συνταγματική Αναθεώρηση: Πέρασαν κι οι 49 προτεινόμενες προτάσεις – Αναλυτικά