Επιτέλους: Ανδριάντας του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Αθήνα (Βίντεο)

Πραγματικότητα θα γίνει η τοποθέτηση του έφιππου ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Αθήνα, μετά από χρόνια κωλυσιεργίας του Δήμου Αθηνών.

Αυτό έκανε γνωστό ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής και υποψήφιος για δήμαρχος Αθηνών με την “Ελληνική Αυγή” Ηλίας Κασιδιάρης, βάλλοντας παράλληλα κατά του δημάρχου Γιώργου Καμίνη, ενώ εξήρε τις προσπάθειες της παράταξης του, στο να γίνει το έργο πραγματικότητα.

Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής, μιλώντας στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου, είπε ότι “οι συνεχείς πιέσεις και η ραγδαία άνοδος της “Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα” ανάγκασαν τους εθνομηδενιστές του Καμίνη να κάνουν πράξη την διαχρονική απαίτησή μας: ο ύψους τριών μέτρων χάλκινος ανδριάντας του έφιππου Μεγάλου Αλέξανδρου, έργο του μεγάλου μας γλύπτη Γιάννη Παππά, τοποθετείται επιτέλους στην συμβολή των Λεωφόρων Βασιλίσσης Αμαλίας και Βασιλίσσης Όλγας στην Αθήνα.

Ο Δήμος Αθηναίων έχει λάβει ως δωρεά από το 1993 το άγαλμα του Μακεδόνα Στρατηλάτη, αλλά όλοι οι “νεοδημοκράτες” δήμαρχοι (Κακλαμάνης, Αβραμόπουλος, Ντόρα Μπακογιάννη) αρνήθηκαν να το τοποθετήσουν σε οποιονδήποτε χώρο της πρωτεύουσας.

Ο Καμίνης και οι συνοδοιπόροι του, τρομοκρατημένοι από την ραγδαία άνοδο της “Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα” τρέχουν εσπευσμένα να τοποθετήσουν το άγαλμα στην πρωτεύουσα, μία ανάσα πριν τις δημοτικές εκλογές”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρόεδρος Ινδίας: Ο διασημότερος Έλληνας στην Ινδία είναι ο Μέγας Αλέξανδρος

Πως ο Μέγας Αλέξανδρος κατατρόπωσε τους Πέρσες στον Γρανικό ποταμό (Βίντεο)

Μάχη της Ισσού: Έτσι θριάμβευσε ο Μέγας Αλέξανδρος εναντίον του Δαρείου (Βίντεο)