Η Αννέτα Καββαδία συνεχίζει την κόντρα – Τώρα τα βάζει με όλους όσοι διέρρευσαν τον καβγά της με την Μεγαλοοικονόμου

Ο καυγάς ανάμεσα στην Αννέτα Καββαδία και τη Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου ξεκίνησε όταν η πρώτη εγκάλεσε τη δεύτερη για την παρουσία της στα τηλεοπτικά πάνελ και κυρίως για τις εμφανίσεις στον ΣΚΑΙ, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κηρύξει εμπάργκο

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτα Καββαδία στράφηκε κατά όλων όσοι διέρρευσαν τον καυγά της με τη Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου στην επεισοδιακή Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ήταν από τις μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού φορές που διέρρευσαν σε τέτοιο εύρος διάλογοι ανάμεσα σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος. Μέχρι τώρα υπήρχαν… στεγανά και σε αυτά ακριβώς αναφέρθηκε η Αννέτα Καββαδία.

Με ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο twitter, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε με άκρως ειρωνικό τρόπο πως αν κάτι… χαίρεται «είναι τα στεγανά των διαδικασιών μας», φωτογραφίζοντας ξεκάθαρα όποιον ή όποιους φρόντισα να «δώσουν» τα όσα (εκρηκτικά) ειπώθηκαν στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ. Όπου δεν τσακώθηκε μόνο η ίδια με την Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, αλλά… όλοι με όλους και χρειάστηκε η πυροσβεστική παρέμβαση του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, το μεσημέρι Τετάρτης (13.03.2019) τα έβαλαν… (σχεδόν) όλοι με όλους. Η Αννέτα Καββαδία με τη Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, ο Παύλος Πολάκης με τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, ο Σταύρος Κοντονής με τον Μιχάλη Καλογήρου και τη Μυρσίνη Ζορμπά και ο Νίκος Βούτσης με όσους… έχουν δεύτερες σκέψεις για τα άρθρα του Συντάγματος που θα τεθούν υπό αναθεώρηση.

Ο καυγάς ανάμεσα στην Αννέτα Καββαδία και τη Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου ξεκίνησε όταν η πρώτη εγκάλεσε τη δεύτερη για την παρουσία της στα τηλεοπτικά πάνελ και κυρίως για τις εμφανίσεις στον ΣΚΑΙ, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κηρύξει εμπάργκο.

Η φράση της Αννέτας Καββαδία «να μην κάνουμε παρεμβάσεις lifestyle» προκάλεσε την «έκρηξη» της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου, που σήκωσε το γάντι και απάντησε: «Γιατί με φωτογραφίζεις; Έχω ψηφίσει και ως ανεξάρτητη νομοσχέδια ΣΥΡΙΖΑ που ήταν και δύσκολα. Δεν παρέδωσα την έδρα μου και στήριζα την κυβέρνηση ανιδιοτελώς. Αν δεν σας αρέσει δεν θα ψηφίσω και αύριο και με αναγκάζετε να πάω σπιτάκι μου και να πάρει την έδρα ο Καλλιάνος»!

Ο Παύλος Πολάκης παρενέβη σε εκείνο το σημείο και στήριξε τη Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, με την Αννέτα Καββαδία να ξαναπαίρνει το λόγο και να απαντά απευθυνόμενη στη συνάδελφό της: «Όπως εσύ και πολλοί άλλοι έχουμε ψηφίσει πράγματα που δεν θέλαμε. Αν νιώθουμε ότι δεν πρέπει να μιλάμε ανοιχτά τότε που; Δεν δέχομαι να με εγκαλείτε γιατί ασκώ κριτική, γιατί αν δεν μιλήσω εδώ που θα τα πω; Εδώ Ακούστηκε ότι θα παραδώσει την έδρα»!

Κάπου εκεί η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου βγήκε από την αίθουσα για να «πνίξει» τον εκνευρισμό της με ένα τσιγάρο και τη σκυτάλη της έντασης πήραν… άλλοι.

Διαβάστε, επίσης:

Αλέξης Τσίπρας: Οι εκλογές θα γίνουν το φθινόπωρο και η Ν.Δ. θα ηττηθεί