Κιλκίς: Ύβρεις και άγριες αποδοκιμασίες στον Νίκο Παππά (Βίντεο)

Σε ψυχρολουσία εξελίχθηκε η επίσκεψη του Νίκου Παππά στο Κιλκίς επιβεβαιώνοντας το πολύ κακό κλίμα που υπάρχει για τον ΣΥΡΙΖΑ στη Βόρεια Ελλάδα λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Μέσα σε λίγες ώρες ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής έγινε αποδέκτης αποδοκιμασιών και ύβρεων ενώ «κερασάκι στην τούρτα» αποδείχθηκε η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο «Ελιά» όπου παρά την κινητοποίηση που προηγήθηκε παραβρέθηκαν «τρεις κι ο κούκος», όπως μεταδίδει το protothema.gr.

Τον αποδοκίμασαν το βράδυ

Πριν να ξεκινήσει η εκδήλωση μια ομάδα πολιτών συγκεντρώθηκε έξα από τον χώρο που ήταν προγραμματισμένη και επιδόθηκε σε γιουχαΐσματα, αποδοκιμασίες και ύβρεις σε βάρος του υπουργού την ώρα που έφτανε στο σημείο.

Χρειάστηκε, μάλιστα, η ισχυρή παρουσία αστυνομικών δυνάμεων για να προστατεύσει τον Νίκο Παππά.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής σε δηλώσεις του το πρωί της Τετάρτης επιχείρησε να υποβαθμίσει τα όσα συνέβησαν τις προηγούμενες ώρες στο Κιλκίς λέγοντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κοκκινο» ότι «γνωστοί κύκλοι θέλουν τα μεμονωμένα φαινόμενα να τα μεγαλοποιούν και να αναδεικνύουν μια πραγματικότητα που δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που πραγματικό συνέβη. Οι διαμαρτυρίες στο χωριό έγιναν από δύο άτομα, ενώ στη βραδινή ομιλία ήταν βαριά 10 άτομα που διαμαρτυρήθηκαν».

Δείτε το βίντεο που μετέδωσε η ενημερωτική πύλη του Κιλκίς eidiseis.gr με την υποδοχή που επιφύλαξαν στον Νίκο Παππά:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανεπιθύμητος στο Κιλκίς ο Παππάς: «Προδώσατε τη Μακεδονία»