Πέθανε ο 91χρονος που είχε ξυλοκοπηθεί άγρια από τέσσερις ανηλίκους στην Καβάλα

Ο 91χρονος κατάλαβε ότι ήθελαν να κλέψουν και τους εμπόδιζε, με αποτέλεσμα ο ένας 14χρονος να τον σπρώξει βίαια ρίχνοντάς τον στο δάπεδο!

Με την κατηγορία της θανατηφόρου σωματικής βλάβης διώκονται πλέον οι τέσσερις ανήλικοι που είχαν τραυματίσει έναν 91χρονο ρίχνοντάς τον στο δάπεδο του σπιτιού του στην Καβάλα για να τον ληστέψουν! Το θύμα τους άφησε την τελευταία του πνοή την περασμένη Τρίτη, στο γηροκομείο όπου φιλοξενούνταν!

Οι «άγουροι» Έλληνες κακοποιοί, που ο μικρότερος είναι μόλις… 11 και ο μεγαλύτερος 14 χρόνων, είχαν χτυπήσει την πόρτα του άτυχου ηλικιωμένου το μεσημέρι της 17ης Μαρτίου. Ο 91χρονος κατάλαβε ότι ήθελαν να κλέψουν και τους εμπόδιζε, με αποτέλεσμα ο ένας 14χρονος να τον σπρώξει βίαια ρίχνοντάς τον στο δάπεδο! Αμέσως μετά, άρπαξε όσα χρήματα βρήκε στο εσωτερικό του σπιτιού και τράπηκε σε φυγή μαζί με τους τρεις συνεργούς του.

Το θύμα διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου νοσηλεύτηκε και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο γηροκομείο, όπου κατέληξε. Η ληστεία είχε εξιχνιαστεί από τους άνδρες της Ασφάλειας και ο 14χρονος συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Καβάλας είχε ασκήσει σε βάρος του δίωξη για ληστεία στην οποία περιλαμβάνονται και οι υπόλοιποι τρεις ανήλικοι οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν, αλλά και οι γονείς τους που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους.

Διαβάστε, επίσης:

Συνελήφθη ο γνωστός δικηγόρος Γ. Αντωνόπουλος ως ενεχόμενος στην Μαφία των φυλακών Κορυδαλλού – Οι διάλογοι που οδήγησαν στη σύλληψη