Αννίτα Πάνια: Εφιάλτης για την παρουσιάστρια! Γιατί της παίρνουν το παιδί

Πραγματικά έναν εφιάλτη ζει η παρουσιάστρια Αννίτα Πάνια! Ο απίθανος λόγος που της παίρνουν το παιδί της!

Μιλάμε φυσικά για τον μοναχογιό της, το παιδί από τον γάμο της με το Νίκο Καρβέλα!

Η Αννίτα, μπορεί να φαίνεται σκληρή και απόμακρη, όμως έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στον γιο της! O μικρός Ανδρέας είναι όλος ο κόσμος της, και στο άκουσμα ότι θα κάνουν χωριστά Πάσχα η Αννίτα κατέρρευσε! Η ίδια άλλωστε, δεν θα μπορούσε να περάσει γιορτές χωρίς τον Ανδρέα Καρβέλα!

Ο λόγος ωστόσο, είναι απλός και καθαρά τυπικός! Ο Ανδρέας, όπως και όλα τα ανήλικα τέκνα, όπως ορίζει ο νόμος, θα πρέπει να περνάει εναλλάξ τις γιορτές με τους γονείς του! Έτσι λοιπόν, αφού έκανε Χριστούγεννα με την Αννίτα, θα πρέπει για το Πάσχα να είναι με τον πατέρα του, Νίκο! Η Αννίτα, μόλις συνειδητοποίησε τι θα συμβεί, έχασε την γη κάτω από τα πόδια της! Όλες οι εκπομπές της δεν θα προβληθούν και είχε κανονίσει όλο το πρόγραμμά της για να είναι μαζί με τον Ανδρέα!

Τώρα όμως , με βάση τα νέα αυτά δεδομένα, θα έκανε Πάσχα μόνη της, αφού όπως σας γράψαμε η ίδια δεν παντρεύεται! Έτσι λοιπόν η παρουσιάστρια, παρακάλεσε το Νίκο Καρβέλα να γίνει μια εξαίρεση και να κάνει Κυριακή του Πάσχα με τον μικρό της! Φυσικά ο συνθέτης δεν μπόρεσε να της το αρνηθεί και έτσι τέλος καλό, όλα καλά!

Πηγή: youweekly.gr