«Βόμβα»: Συνελήφθη πρώην διεθνής και παίκτης του Ολυμπιακού

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του piperata.gr, ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Χρήστος Πατσατζόγλου, συνελήφθη για εισαγωγή και εμπορία «μαϊμού προϊόντων», μέρος των οποίων πουλούσε σε καταστήματα συμφερόντων του στην Αγία Βαρβάρα Αττικής και στη Χαλκίδα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, φέρεται να προμήθευε ακόμη και μεγάλα εμπορικά καταστήματα σε όλη την Αθήνα (για παράδειγμα στο Κολωνάκι) και στον Πειραιά. Η δε εισαγωγή τους γινόταν από την Τουρκία.

Σύμφωνα πάντα με το Piperata.gr, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη (4/4) -η σύλληψη του οποίου κρατήθηκε άκρως μυστική!-, ενώ φέρεται να παρέμεινε στην ΓΑΔΑ έως και την Δευτέρα (8/4), καθώς ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί.

Τα δε καταστήματα του, δύο στην Αγία Βαρβάρα (στο όνομα της αδελφής και της μητέρας του), καθώς και αυτό που έχει ο ίδιος στην Χαλκίδα, δεν έχουν ανοίξει καθόλου από την ημέρα της σύλληψης του.

Οι πληροφορίες λένε ότι την υπεράσπισή του ανέλαβε το δικηγορικό γραφείο τού πρώην δημάρχου, βουλευτή και υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Λάμπρου Μίχου, με τον οποίο μάλιστα είχε ανακοινωθεί ότι θα ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019.