Εκτέλεσαν με 6 σφαίρες γνωστό Αμερικανό ράπερ που ήταν υποψήφιος για βραβείο Grammy

Μεγάλωσα στην κουλτούρα των συμμοριών» είχε δηλώσει σε συνέντευξη στους Los Angeles Times το 2018

Ο Αμερικανός ράπερ και τραγουδοποιός Nipsey Hussle έπεσε νεκρός από πυρά αγνώστων στο Λος Άντζελες. Δύο άτομα που τραυματίστηκαν από τους πυροβολισμούς νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία δεν υπάρχουν πληροφορίες για τον δράστη της επίθεσης. Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε έξω από κατάστημα ρούχων στο νότιο τμήμα του Λος Άντζελες.

Στην τελευταία ανάρτησή του στο Twitter, ο Nipsey Hussle έγραψε: «Το να έχεις δυνατούς εχθρούς είναι ευλογία». Σύμφωνα με τη σελίδα του στο Facebook, ο Hussle ήταν «αφοσιωμένο μέλος» της συμμορίας του Λος Άντζελες «Rolling Sixty Crips», που δημιουργήθηκε στα μέσα της δεκαετίας του ’70.

O Nipsey Hussle ήταν υποψήφιος για το καλύτερο ραπ άλμπουμ με το «Victory Lap» στα φετινά βραβεία Grammy, το οποίο κέρδισε τελικά η Cardi B.

Το 2010 ο Hussle, του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Ermias Davidson Asghedom όπως αναφέρει το IMDb, ίδρυσε τη δισκογραφική εταιρεία «All Money In» και κυκλοφόρησε το «The Marathon», το πέμπτο του επίσημο mixtape, ενώ είχε συνεργαστεί με δεκάδες επιτυχημένους καλλιτέχνες της ραπ, συμπεριλαμβανομένων των Kendrick Lamar, Drake, YG, Ty Dolla Sign, Meek Mill και Young Thung.

«Μεγάλωσα στην κουλτούρα των συμμοριών» είχε δηλώσει σε συνέντευξη στους Los Angeles Times το 2018. «Αντιμετωπίσαμε τον θάνατο, τη δολοφονία. Ήταν σαν να ζούμε σε μια ζώνη πολέμου, όπου οι άνθρωποι πεθαίνουν σε αυτά τα μπλοκ και όλοι έχουν λίγο ανοσία σε αυτό».

Διαβάστε, επίσης:

Περού: Τουλάχιστον 20 νεκροί από πυρκαγιά σε λεωφορείο