Ορεστιάδα: Λαθρομετανάστες μπήκαν σε κατοικία, έφαγαν, ήπιαν, και άφησαν ευχαριστήριο σημείωμα (Εικόνες)

Συνηθισμένο φαινόμενο έχουν γίνει πλέον στο νομό Έβρου και κυρίως στο βόρειο τμήμα του, η εισβολή λαθρομεταναστών σε ακατοίκητα κυρίως σπίτια διαφόρων χωριών ή γενικότερα των περιοχών Ορεστιάδας και Διδυμοτείχου.

Αυτό συνέβη και σε εξοχική κατοικία μιας Ορεστιαδίτισσας, η οποία δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις φωτογραφίες με όσα προκάλεσαν κατά την… επιδρομή τους οι λαθρομετανάστες στο κτήμα της. Όπως έγραψε: “Εικόνες από το κτήμα μας μετά από επίσκεψη ξένων “επενδυτών”…. Σβησμένα τσιγάρα στο τραπέζι, σπασμένα τζάμια και μας άφησαν προίκα…. τα ρούχα τους και ένα ευχαριστήριο σημείωμα”.

Όλα αυτά μπορεί μάλιστα να τα διαπιστώσει κάποιος από τις φωτογραφίες, ενώ στο σημείωμα που έγραψαν πάνω σε χαρτοπετσέτα αφού έφαγαν και ήπιαν ότι βρήκαν παρατώντας ρούχα και παπούτσια με τα οποία έφτασαν από την Τουρκία, ανέφεραν: GOD Protect you” δηλαδή: “Ο Θεός να σε προστατεύει”. Όντως την προστατεύει ο Θεός, αφού κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα συνέβαινε αν βρισκόταν μέσα στο εξοχικό σπίτι η ίδια ή μέλη της οικογένειας της.


Πηγή: evros-news.gr