Πρωταθλητής στο Κ17 ο Ολυμπιακός, 1-0 τον ΠΑΟΚ

Πρωταθλητής Ελλάδας Κ17 αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε 1-0 του ΠΑΟΚ στον τελικό που διεξήχθη στο Αγρίνιο, στο γήπεδο του Παναιτωλικού.

Οι “ερυθρόλευκοι” ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και πήραν δίκαια τον τίτλο, ο οποίος είναι ο έκτος σε αυτό το ηλικιακό επίπεδο, σε δέκα διοργανώσεις.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 49′ ο Βασίλης Ντότης, με σουτ έξω από την περιοχή, το οποίο κόντραρε και στον αμυντικό του ΠΑΟΚ, Παναγιώτου. Στο 94ο λεπτό αποβλήθηκε ο Τσάβος.

Το φετινό ήταν το τρίτο διαδοχικό πρωτάθλημα που κατακτά η Κ17 των Πειραιωτών, έχοντας νικήσει το 2017 τον Αστέρα και το 2018 τον Παναθηναϊκό. Ο ΠΑΟΚ, έτσι, έχασε το μοναδικό φετινό πρωτάθλημα Super League, καθώς είχε κατακτήσει αυτά των ανδρών, των νέων και των παίδων.

ΠΑΟΚ (Αλέξανδρος Αλεξιάδης): Μπαλωμένος, Κιτσάκης (52′ Πιπιλιάρης), Αβεντισιάν, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Καραμπέρης (66′ Κωνσταντέλιας), Τσοπούρογλου, Γρόσδης, Γκορντεζιάνι, Τζόλης, Καράκουτης (66′ Ντάικο).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Μαυρογενίδης): Τζολάκης, Τσάβος, Κεραμίδας, Ασλανίδης, Κατσογιάννης, Γούλας, Κατσαβάκης, Σαπουντζής (81′ Μούκα), Σουρλής, Ντότης, Λιάτσος (58′ Αρσενίδης).

Πηγή: sport24.gr