Άδ. Γεωργιάδης: Όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πρώτη τη ΝΔ

“Όλες οι δημοσκοπήσεις, ακόμα και αυτές που διεξάγονται από την “Αυγή” και την “Εφημερίδα των Συντακτών”, δείχνουν σαφές προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας”, ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος του Άκη Παυλόπουλου το βράδυ της Τετάρτης 22 Μαΐου στο Blue Sky και την εκπομπή “Παρεμβάσεις”.

Είπε επίσης ότι την Κυριακή, ο κόσμος ψηφίζει και όχι οι εταιρείες. Οι δημοσκοπήσεις είναι ένα εργαλείο ανίχνευσης του εκλογικού σώματος και δείχνουν ότι την Κυριακή θα υπάρχει μια καθαρή και μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας.

Τόνισε ότι καμιά εταιρεία δημοσκοπήσεων, ούτε αυτές που συνεργάζονται με την “Αυγή” ή την “Εφημερίδα των Συντακτών” δεν δείχνουν πρώτο το ΣΥΡΙΖΑ.

Στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου βρέθηκε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης και σχολίασε τις σημερινές ομιλίες των αρχηγών της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μεταξύ άλλων.

Ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε επίσης και τις χθεσινές ομιλίες των δυο αρχηγών λέγοντας ότι στο Περιστέρι ο κ. Μητσοτάκης μίλησε σε μια μεγαλειώδης συγκέντρωση και μπροστά σε πάρα πολύ κόσμο, εν αντιθέσει με την ομιλία Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη, όπου η εικόνα ήταν αποκαρδιωτική, με “χίλιους νοματαίους” και αθίγγανους που ήρθαν πάλι με λεωφορεία, όπως και σε αυτήν στην Λαμία, είπε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι ήταν κυριολεκτικά για γέλια η ομιλία του πρωθυπουργού.

Δείτε παρακάτω όλα όσα είπε ο κ. Γεωργιάδης:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Α. Γεωργιάδης στις Παρεμβάσεις: Σε εκλογική συντριβή ο ΣΥΡΙΖΑ αν επιμείνει στην «καθαρή» έξοδο (Βίντεο)

Γεωργιάδης στις Παρεμβάσεις για κουκουλοφόρους:Η κατάσταση έχει φτάσει εκεί που δεν πάει άλλο

Γεωργιάδης στις Παρεμβάσεις: Με μηνύσεις απαντά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ για το ΚΕΕΛΠΝΟ (Βίντεο)