Ένταση στις Παρεμβάσεις με Παπαδημούλη και Χατζηδάκη: “Λέτε μπούρδες…”

Ένταση επικράτησε το βράδυ της Δευτέρας, όπου οι δυο από τους καλεσμένους της εκπομπής του Άκη Παυλόπουλου, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης “διασταύρωσαν τα ξίφη τους” με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη για το “7ημερο”.

Αμέσως μετά την τοποθέτηση του κ. Παπαδημούλη, ο οποίος υποστήριξε ότι ο κ. Μητσοτάκης θέλει να επιβάλει 7 ημέρες εργασίας στους εργαζομένους και να αλλάξει τις εργασιακές συμβάσεις, ο κ. Χατζηδάκης είπε ότι όλα αυτά που λέει μερίδα ο κ. Παπαδημούλης και μαζί του μερίδα του Μαξίμου, είναι μπούρδες. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν εννοούσε κάτι τέτοιο, αλλά ότι αλλαγές γίνουν σε μεμονωμένες συμβάσεις θα γίνουν με πλήρη συμφωνία των υφιστάμενων νόμων που ισχύουν.

Μετά την αναφορά του κ. Χατζηδάκη για “μπούρδες του Μαξίμου”, ο κ. Παπαδημούλης αντέδρασε έντονα ζητώντας τον λόγο από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ και να ανακαλέσει, κάτι που δεν έκανε ο κ. Χατζηδάκης και ανέφερε ότι όλα όσα είπε τα είπε εν πλήρη συνειδήσει.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν έγιναν στην εκπομπή χθες Δευτέρα 13 Μαΐου.