Ανατροπή: Την πόρτα της εξόδου δείχνει στον Χιμένεθ ο Μελισσανίδης

Από το πουθενά, άνοιξε θέμα Χιμένεθ στην Ένωση. Και από τα πλέον υπεύθυνα χείλη, αυτά του Δημήτρη Μελισσανίδη. Άκρως αντιφατικά μεν, αλλά υφίσταται. Αντιφατικά γιατί δεν γίνεται από την μία οι “κιτρινόμαυροι”, επισήμως –γιατί τέτοιος είναι ο λόγος του ιδιοκτήτη– να παραδέχεται πως ο σχεδιασμός προχωράει βάσει των εισηγήσεων ή έστω της σύμφωνης γνώμης του προπονητή και από την άλλη αυτός να είναι στον «αέρα».

Δεδομένα που στον Χιμένεθ δεν ακούστηκαν και τόσο καλά. Δεδομένα όμως, από την άλλη, δεν έπεσε και από τα σύννεφα. Και αυτό γιατί η σχέση, η συμφωνία των δύο πλευρών για συνέχεια και την επόμενη χρονιά, εξ αρχής περιλάμβανε μια παράμετρο. Παράμετρο, η οποία και επιβεβαιώθηκε και στην προ της αναχώρησης του Χιμένεθ για την πατρίδα του: πως δηλαδή όλη αυτή η συνέχεια θα επισημοποιηθεί μετά την 10η Ιουνίου. Μέχρι τότε και οι δύο πλευρές έχουν δικαίωμα να «σπάσουν» την αρχική συμφωνία, με την καταβολή μιας σχετικής αποζημίωσης (100.000 ευρώ εκατέρωθεν).

Οπότε, ναι μεν ο Χιμένεθ έφυγε από την Ελλάδα γνωρίζοντας, ή έστω ελπίζοντας και έχοντας την εντύπωση πως θα παραμείνει, πως συνεχίζει και προφανώς πιάνοντας δουλειά για τις μεταγραφικές υποθέσεις της ΑΕΚ – πώς να εξηγηθεί άλλωστε διαφορετικά το γεγονός ότι όλα τα ονόματα που «παίζουν» στο ρεπορτάζ τις τελευταίες ημέρες αποτελούν εισηγήσεις Χιμένεθ – από την άλλη όμως, αυτό ακριβώς περίμενε να τεστάρει και ο ίδιος: κατά πόσον δηλαδή τα «θέλω» του, έστω και σε αρχικό επίπεδο, θα υλοποιηθούν.

Πηγή: sportdog.gr