Βασίλης Κικίλιας: «Ο κ. Τσίπρας δεν είναι με τους πολλούς, είναι με τους αναρχικούς»

«Η Αθήνα αγκομαχά από την εγκληματικότητα, την παράνομη μετανάστευση και την αναρχία» τόνισε σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ ο Βασίλης Κικίλιας.

Ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ εξαπέλυσε επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα τονίζοντας πως δεν θα του έδινε να φυλάξει ούτε οδοντογλυφίδα. «Ο κ. Τσίπρας λέει ψέματα, δεν είναι με τους πολλούς. Είναι με τους αναρχικούς, συγκυβερνά με τους Ρουβίκωνες» τόνισε προσθέτοντας πως η Αθήνα είναι μια ανοχύρωτη πόλη. «Η ασφάλεια είναι ένα από τα πολύ μεγάλα θέματα των ευρωεκλογών, των περιφερειακών, των δημοτικών και, όταν έρθει η ώρα, των εθνικών εκλογών. Ζούμε σε καθεστώς ανασφάλειας, μπαίνουν οι Ρουβίκωνες στα Υπουργεία Εξωτερικών, Εθνικής ‘Αμυνας, Δημοσίας Τάξεως και στη Βουλή και ξεφτιλίζουν το σύστημα ΣΥΡΙΖΑ και λίγο έως πολύ οι φίλοι των συνιστωσών τους να τα καίνε στην Αθήνα για να εκβιάσουν τους δικαστές για την απόφαση για τον Κουφοντίνα. Αυτή είναι η Ελλάδα του Τσίπρα. Δεν ξεχνάμε ότι χρεοκόπησε τη χώρα, έκλεισε τις τράπεζες, μας χρέωσε 200 δισ. κατέστρεψε την οικονομία και τη μεσαία τάξη, ξεπούλησε τη Μακεδονία και διέλυσε την τάξη και την ασφάλεια στις γειτονιές μας» είπε.

Ο κ. Κικίλιας αναφέρθηκε στις προηγούμενες επιθέσεις του Ρουβίκωνα στη Βουλή λέγοντας πως «ήρθαν τα περιπολικά, τους πήγαιναν στη ΓΑΔΑ, πήρε τηλέφωνο ο κ. Βούτσης τον κ. Τόσκα και τα περιπολικά τους πήγαν σπίτι τους.» Μάλιστα αναφέρθηκε στην περίοδο 2012-2014 λέγοντας πως τότε υπήρχε τάξη και ασφάλεια στη χώρα σε πολύ πιο δύσκολους καιρούς. «Η ασφάλεια είναι αγαθό που τέμνει οριζόντια όλη την ελληνική κοινωνία. Δεν έχει ούτε δεξιό, ούτε κεντρώο, ούτε αριστερό πρόσημο» είπε χαρακτηριστικά. Αναφερόμενος στις επικείμενη εκλογική αναμέτρηση ο κ. Κικίλιας εμφανίστηκε σίγουρος πως το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα δείξει αν ο κόσμος αποδοκιμάζει τον κ. Τσίπρα και την παρέα του για τα τελευταία 4,5 χρόνια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ