Δεν κατέβηκε ο Ολυμπιακός και πάει Α2 – «Πάρτι» με πανό και συνθήματα στο ΟΑΚΑ

Με τον Ολυμπιακό απόντα έκλεισε το φύλλο αγώνα στο ΟΑΚΑ το απόγευμα της Δευτέρας, καθώς οι Πειραιώτες δεν κατέβηκαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για το πρώτο μεταξύ τους ματς στα πλέι οφ και βάσει των κανονισμών, οι Πράσινοι πήραν το ματς 20-0 και οι «Ερυθρόλευκοι», όπως όλα δείχνουν, υποβιβάζονται στην Α2!

Από το Λιμάνι πάντως είχαν ενημερώσει από το μεσημέρι πως δεν θα κατέβουν και έτσι πλέον κινδυνεύουν άμεσα με υποβιβασμό στην Α2 και ελπίζουν μόνο σε ανατροπή της κατάστασης, μέσω του ΑΣΕΑΔ στο οποίο και έχουν προσφύγει.

Πάντως, οι παίκτες του Τριφυλλιού και ο Ρικ Πιτίνο (που έβγαζε φωτογραφίες του άδειο ΟΑΚΑ) έκαναν κανονικά προθέρμανση και μάλιστα έπαιξαν οικογενειακό διπλό, με τους περίπου 600 φιλάθλους που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ να τους αποθεώνουν σε κάθε καλάθι.

Μάλιστα, στήθηκε και… πάρτι στις εξέδρες με συνθήματα όπως «αντίο αντίο στην Α2», «Στην Α2 ρίξατε τον Ολυμπιακό για 20 ευρώ», ενώ υπήρχαν κρεμασμένα και ανάλογα πανό. Επίσης, κάποιος άφησε δίπλα στον πάγκο που θα κάθονταν οι «Ερυθρόλευκοι» και ένα… κοτόπουλο.

Στο γήπεδο βρέθηκε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος κάθισε στις πολυθρόνες δίπλα στο παρκέ και γνώρισε την αποθέωση με ζεστό χειροκρότημα και ατάκες όπως «Δημήτρη τους διέλυσες»!

Πηγή: sportdog.gr